Scheidingsmediator in Roermond

Scheidingsmediator in Roermond

U en uw partner gaan scheiden. Daarmee gaat u een zware emotionele periode tegemoet. Er zullen veel moeilijke beslissingen genomen worden en uiteraard wilt u het beste voor alle partijen. Zeker wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, is het verstandig dat er goede afspraken gemaakt worden. Een mediator kan u daarbij helpen. Ook in Roermond staat De Scheidingsmanager voor u klaar. Met behulp van mediation leidt de scheidingsmediator voor Roermond u door het hele scheidingsproces. Onze mediators hebben jarenlange ervaring als mediator bij scheidingen en weten u als geen ander door deze zware periode heen te slepen.

Rob Hirsch

Beschikbaar in:
Omgeving Maastricht, Valkenburg aan de Geul, Berg en Terblijt, Cadier en Keer, Margraten, Vaals, Kerkrade, Heerlen, Nuth, Geleen, Sittard, Urmond, Elsloo LB, Beek LB, Born, Roermond, Reuver, Tegelen, Posterholt, Herkenbosch, Horst LB, Meerlo, Venlo, Venray, Echt, Nederweert, Weert, Helmond, Valkenswaard, Eindhoven, Limburg, Zuid-Limburg, Midden-Limburg, Noord-Limburg, Noord-Brabant.

043-8505855 | 06-42388899

rmj.hirsch@descheidingsmanager.nl

Als Rechtbank Mediator personen- en familiezaken ben ik verbonden aan de Rechtbank Limburg en het Gerechtshof in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast ben ik register(familie)mediator, zowel MfN (Nederland) als ADR (internationaal)-gecertificeerd, en sta ik bij de Raad voor Rechtsbijstand met een High Trust ingeschreven...

Een mediator inschakelen bij uw scheiding

Steeds vaker kiest men ervoor een mediator bij de scheiding in te schakelen. Dat levert heel wat voordelen op ten opzichte van een dure advocaat. De scheidingsmediator begeleidt u door het hele proces van scheiden. Voor mediation in Roermond kunt u terecht bij De Scheidingsmanager. Al onze mediators zijn goed gecertificeerd en ingeschreven bij het Nederlands Mediation Instituut en ADR Internationale Register. Wij werken volgens de Mediationmethodiek en begeleiden u niet alleen met de financiële en juridische kant van het scheiden, maar houden zeker rekening met de zware emotionele kant van het scheiden. De mediator in Roermond is onpartijdig en onafhankelijk. Hij behartigt de belangen van beide partijen. De keuzes die genomen worden zijn voor iedereen aanneembaar, ze worden immers in goed overleg genomen. Een echtscheiding tast vaak de verstandhouding tussen de betrokken partijen aan, maar na mediation blijkt vaak dat deze beter is dan na een rechterlijke uitspraak.

De voordelen van een scheidingsmediator in Roermond

Voor alle partijen is het prettig dat de echtscheiding op een soepele manier verloopt. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is een ‘vechtscheiding’ uit den boze. Door te kiezen voor mediation bij uw scheiding in Roermond, wordt er niet alleen naar de zakelijke, juridische en financiële kant van het scheiden. Ook met de zware emotionele kant van het scheiden wordt rekening gehouden. Onze mediators weten dat scheiden een emotioneel proces is. U wilt uiteraard de juiste beslissingen nemen en de scheidingsmediator begeleidt u daarin. De voordelen van een scheidingsmediator zijn groot:

  • Er wordt naar u geluisterd: u staat centraal
  • U heeft een vaste mediator in Roermond en deze kent uw situatie
  • De Scheidingsmanager is laagdrempelig
  • Onze mediators bij scheidingen zijn onafhankelijk en onpartijdig, ze willen voor u allebei het beste
  • Uw scheiding wordt snel geregeld
  • Het netwerk van De Scheidingsmanager is groot, dat maakt het contact met externe partijen makkelijker
  • Voor het gehele scheidingsproces betaalt u een vaste prijs, zodat u vooraf weet wat de kosten zijn

Mediation in Roermond

Wanneer u kiest voor mediation bij uw scheiding, neemt u contact op met De Scheidingsmanager. In goed overleg wordt u door de mediator in Roermond begeleidt door het hele scheidingstraject. In een gratis informatiegesprek met De Scheidingsmanager wordt onze werkwijze aan u uitgelegd. Ook krijgt u te horen wat u van uw mediator kunt verwachten en wat de scheidingsmediator van u verwacht. Tevens worden de kosten doorgenomen, zodat u weet waar u aan toe bent. Er worden geen nadelige kosten achteraf berekend met een hoog uurtarief. U weet precies waar u aan toe bent. Meer weten over mediation bij echtscheiding of direct een informatiegesprek met de scheidingsmanager voor Roermond aanvragen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.