Veilige alimentatiepolis!


Alimentatieberekening aanvragen?

Wilt u een officiële alimentatieberekening laten maken om de hoogte van de alimentatie vast te laten stellen, klik dan HIER om naar ons contactformulier te gaan voor een berekening alimentatie. 

De scheiding met uw partner is definitief en de financiële zaken worden geregeld, onder andere de (hoogte van de) kinder- en partner- alimentatie. Vaak vormt de alimentatie voor de ontvanger een groot deel van het inkomen en is de ontvanger zelfs afhankelijk van de betaling ervan. Bij het overlijden van degene die alimentatie verschuldigd is, stopt de betaling en wordt de ontvanger geconfronteerd met een terugval in zijn of haar inkomen.
Met de alimentatiepolis heeft u de mogelijkheid om u te verzekeren tegen dit risico. U kunt de verzekering exact laten aansluiten aan de afgesproken alimentatieverplichtingen, zodat deze inkomstenbron ook na het overlijden van de betaler blijft doorgaan. U bepaalt zelf het bedrag en de looptijd die u wenst te verzekeren.

Waarom een alimentatiepolis?

Een scheiding betekent niet dat de verplichting vervalt om financieel voor elkaar te zorgen. Na een scheiding dient de levensstandaard zoals deze was tijdens het huwelijk zoveel mogelijk voortgezet te worden. Bij overlijden van de alimentatieplichtige stopt ook de alimentatiebetaling. De alimentatiepolis is een verzekering waarmee de kinder- en partner- alimentatie (inkomsten) na het overlijden van de alimentatieplichtige worden gegarandeerd.

DOWNLOAD HIER DE INFORMATIE OVER DE ALIMENTATIEPOLIS

Bel vrijblijvend 043 - 850 5855 of vraag middels het onderstaande contactformulier een GRATIS informatiegesprek aan.


Bekijk onze privacyverklaring.