Hulp bij echtscheiding door een mediator


Het woord mediator betekent letterlijk bemiddelaar. Wanneer er een conflict is, kan een mediator van De ScheidingsManager daarbij bemiddelen. In het geval van hulp bij scheiding geven wij u vooraf duidelijk aan wat we voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn. Neem contact met ons op voor een advies op maat over hulp bij echtscheiding.

Zo helpt een mediator u

Hulp bij scheiding betekent in het geval van De Scheidingsmanager dat alle partijen goed geholpen worden. De taak van een mediator is dan ook de gesprekken tussen de partijen goed laten verlopen. Alle relevante zaken moeten aan bod komen en daar moeten oplossingen voor gevonden worden waar iedereen het over eens is. Mocht het niet lukken om op deze manier tot overeenstemming te komen, dan zal de rechter er alsnog aan te pas moeten komen. Het spreekt voor zich dat we die situatie willen vermijden door er met beide ex-partners op een goede manier uit te komen.

Kies voor een Registermediator

Als u kiest voor een Registermediator van De ScheidingsManager weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Hij of zij is gecertificeerd door en ingeschreven bij het Nederlands Mediation Instituut NMI (www.nmi-mediation.nl) en het ADR Internationale Register (www.adr-register.com/nl). Bovendien wordt er altijd gewerkt volgens de Mediationmethodiek. Uw deskundige, objectieve en onpartijdige expert begeleidt zo alle facetten van de echtscheiding, wat de meeste advocaten en notarissen niet kunnen bieden.

Als het nodig is, kan De ScheidingsManager expertise van andere specialisten inschakelen. Daarvoor hebben wij een uitgebreid netwerk beschikbaar met experts op allerlei gebieden. Uiteraard blijft uw eigen mediator het aanspreekpunt, zodat altijd duidelijk is bij wie u terecht kunt met uw vragen.

Meer weten over onze hulp bij scheiding?

Wij helpen u graag om op een goede manier uw scheiding af te handelen. Neem contact met ons op voor een advies op maat over hulp bij echtscheiding.

Bel vrijblijvend 043 - 850 5855 of vraag middels het onderstaande contactformulier een GRATIS informatiegesprek aan.


Bekijk onze privacyverklaring.