De oprichter van De ScheidingsManager


Steeds meer stellen kiezen om hun scheiding te laten regelen door De ScheidingsManager. De oprichter van De ScheidingsManager Rob M.J. Hirsch heeft jarenlange ervaring als Gecertificeerd Scheidingsmediator en is NMI Registermediator en International Certified- ADR Practitioner / Mediator .

De ScheidingsManager heeft vestigingen in heel Limburg met het hoofdkantoor in Maastricht

Als zeer gedreven vakinhoudelijk (echt)scheidingsspecialist op alle fronten heeft Rob Hirsch het“Ontzorgingsmodel” A tot Z voor (echt)scheidingen ontwikkeld dat hij met hart en ziel uitdraagt via zijn eigen adviesbedrijf De ScheidingsManager .   

De drijfveer van Rob Hirsch is vooral gericht op het helpen van mensen in waarschijnlijk één van de moeilijkste en meest ingrijpende beslissingen in hun leven: een (ECHT)SCHEIDING. Rob Hirsch vindt dat professionele volledige scheidingsbemiddeling en begeleiding van A tot Z betaalbaar moet zijn. De ScheidingsManager vindt de zorgplicht naar haar cliënten toe zéér belangrijk omdat je als scheidingsmediator een grote verantwoordelijkheid hebt.

De ScheidingsManager staat voor KWALITEIT, werkt volgens de Mediation methodiek en is als deskundige gecertificeerd door en ingeschreven bij het Nederlands Mediation Instituut 

NMI (www.nmi-mediation.nl) en het ADR Internationale Register (www.adr-register.com/nl).

Rob M.J. Hirsch

Registermediator NMI
International Certified- ADR Practitioner / Mediator
Gecertificeerd Scheidingsmediator & Nalatenschapsmediator
Bel vrijblijvend 043 - 850 5855 of vraag middels het onderstaande contactformulier een GRATIS informatiegesprek aan.


Bekijk onze privacyverklaring.