De oprichter van De ScheidingsManager


Steeds meer stellen kiezen om hun (echt)scheiding te laten regelen door De ScheidingsManager.

De oprichter van De ScheidingsManager Rob M.J. Hirsch is Mediation expert, heeft jarenlange ervaring als Gecertificeerd Scheidingsmediator en is als register(familie)mediator, zowel bij het MfN (Nederland) als het ADR (internationaal) kwaliteitsregister gecertificeerd en staat bij de Raad voor Rechtsbijstand en Juridisch Loket als mediator ingecschreven met een High Trust inschrijving.

De ScheidingsManager heeft vestigingen in heel Nederland met het hoofdkantoor in Maastricht.

Als zeer gedreven vakinhoudelijk (echt)scheidingsspecialist op alle fronten heeft Rob Hirsch het“Ontzorgingsmodel” A tot Z voor (echt)scheidingen ontwikkeld dat hij met hart en ziel uitdraagt via zijn eigen Mediation/adviesbedrijf De ScheidingsManager.   

De drijfveer van Rob Hirsch is vooral gericht op het helpen van mensen in waarschijnlijk één van de moeilijkste en meest ingrijpende beslissingen in hun leven: een (ECHT)SCHEIDING. Rob Hirsch vindt dat professionele volledige scheidingsbemiddeling en begeleiding van A tot Z betaalbaar moet zijn. De ScheidingsManager vindt de zorgplicht naar haar cliënten toe zéér belangrijk, omdat je als scheidingsmediator een grote verantwoordelijkheid hebt.

De ScheidingsManager staat voor KWALITEIT met een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

 

Rob M.J. Hirsch

Bel vrijblijvend 043 - 850 5855 of vraag middels het onderstaande contactformulier een GRATIS informatiegesprek aan.


Bekijk onze privacyverklaring.