Rik van der Vies

Rik van der Vies

Rik van der Vies

Beschikbaar in:
Utrecht, Woerden, Gouda, Montfoort, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Oudewater, Haastrecht, Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel, Harmelen, Vianen, Maarsen, Bunnik, Gorinchem, Culemborg, Breukelen, Soest, Hilversum.

043-8505855 I 06-42388899 I 06-52390369

Rik is een MfN gecertificeerd Register Mediator / International Full Certified ADR Mediator/Coach en Rechtbank mediator Midden Nederland.

Eigenschappen

  • Mensen mens
  • Direct
  • Resultaat gericht/ koersvast
  • Authentiek
  • Inspirerend
  • Constructief
  • Creatief

Op zoek naar belangen

In mijn rol als mediator zal ik vanuit het geschil op zoek gaan naar de belangrijkste breekpunten én belangen. Vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Méér dan 40 jaar ervaring met conflictoplossing

In totaal heb ik méér dan 40 jaar werkervaring in conflictgevoelige rollen. Ik heb dus ook méér dan 40 jaar ervaring met het oplossen van conflicten. Het vinden van de oplossing is wat mij drijft. Het conflict is er immers om opgelost te worden, want dan kunnen we door met het leven. Zolang er een conflict is, is er stilstand. Of ik nu praat met een schoonmaker, directeur, ICT- medewerker of huisvrouw, mijn liefde voor mensen, directheid, eerlijkheid en creativiteit zorgen altijd voor een constructief oplossing van het conflict.

Speciale aandacht voor kinderen

Ik geloof in een werkbare toekomst voor iedereen. En misschien wel belangrijker voor diegenen die de toekomst hebben, jullie kinderen! Daarom heb ik naast de opleiding tot MfN-registermediator ook de geaccrediteerde opleiding tot familiemediator succesvol afgerond en heb al enige jaren een goed lopend mediationkantoor ,thans gevestigd in Oudewater. Ik ben landelijk werkzaam.

Alles wordt zorgvuldig geregeld

Ik verzorg het gehele traject van uw kwestie (echtscheiding, beëindiging samenwoning, arbeidsconflict etc.), kinder- en partneralimentatie berekening, Ouderschapsplan, opstellen convenant, indienen bij de Rechtbank en opstellen van de vaststellingsovereenkomst bij zakelijke geschillen. Tevens begeleiding in de door u te onder nemen stappen in het proces. Ik kom naar u toe op een door u gewenst adres. Voor meer informatie mail naar: rik@geschilmediation.nl of neem telefonisch contact op via telefoon nr. 06-54940180.