Paul en Ellen van der Wal

Paul en Ellen van der Wal

Paul en Ellen van der Wal

Beschikbaar in:
Regio Zeeland: Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beverland, Riemerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen.
Regio West Brabant: Alphen-Chaam, Altena, Baarle-Nassau, Bergen op zoom, Breda, Drimmelen, Etten-leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert.

043-8505855 I 06-42388899 I 06-52390369

Paul en Ellen van der Wal zijn MfN-registermediator®, geaccrediteerd Familiemediator, Rechtbankmediator en Zakelijk mediator in de regio Zeeland en West-brabant.
Wij werken als High-Trust-mediators bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), waardoor wij snel en efficiënt, indien van toepassing, op basis van subsidie, de mediation kunnen opstarten.

Kindbehartiger

Ellen is naast een deskundig en warm mediator ook geaccrediteerd kindbehartiger. Ze wordt ingezet op verzoek van de rechtbank, advocatuur, zorginstelling en ook op particulier verzoek.

Scheiden in Zeeland of in Zuidwest Brabant

Paul en Ellen komen naar u toe, wanneer u dat prettiger vindt. In Zeeland kan dat zijn in de gemeentes Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Riemerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen.
In West Brabant komen wij bij u in de gemeentes Alphen-Chaam, Altena, Baarle-Nassau, Bergen op Zoom, Breda, Drimmelen, Etten-leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert.

Als mediator en scheidingsdeskundige of als Kindbehartiger, nemen we alle tijd die nodig is om maatwerk te leveren bij uw scheidingsproces.

Scheidingsdeskundige

Paul en Ellen zijn de gesprekspartners die u gaan helpen in harmonie samen te scheiden. Wij hebben de ervaring en deskundigheid als mediator en als deskundig gesprekspartner om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.
Zodra de emoties de ruimte bieden gaat de scheiding nog over de juiste verdeling van geld en goederen. Hypotheek, lijfrente, pensioen, erfenis, spaargeld en verzekeringen. Maatwerk dus! Wij nemen de zorg voor u uit handen. Wij hebben de integriteit en kennis van zaken en gaan de financieel informatie analyseren. Met overzicht en goed geïnformeerd, kunt u vervolgens de juiste afgewogen keuzes maken.

Kindbehartiger

Er moeten veel beslissingen genomen worden en dan zijn er ook nog de kinderen die hun aandacht nu meer dan voorheen nodig hebben. Als ouders houdt u zielsveel van uw kinderen. U wilt dan ook het beste voor ze regelen. De emotionele rollercoaster waar u tijdens het scheidingsproces mee te maken krijgt, heeft invloed op het gehele gezin en vooral ook op uw kinderen. Voor, tijdens en ook na de scheidingsperiode kan de Kindbehartiger ouders en kinderen adviseren en begeleiden.

Waarom De ScheidingsManager?

Wij regelen alle zaken rondom een scheiding, inclusief de juridische afhandeling. Denk hierbij aan: alimentatie, pensioenen, vermogen, verzekeringen, verdeling van gezamenlijke eigendommen, een nieuwe woning kopen of huren, de juridische zaken en wellicht het belangrijkste onderwerp: de kinderen. Het ouderschapsplan is een verplicht document voor scheidende ouders. Hierin staan de afspraken omtrent de opvoeding en verzorging van hun kinderen. Het kind speelt de centrale rol in het ouderschapsplan.
Paul en Ellen helpen u om een maatwerk ouderschapsplan met u samen op te stellen. Wij willen, samen met u, voorkomen dat uw kinderen de dupe worden van uw scheiding. Wij weten als geen ander dat goed ouderschap, tijdens en na de scheiding, problemen op latere leefdtijd kan voorkomen.

Prijsafspraken

Als ScheidingsManager werken we met een vast tarief, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. U wordt nooit geconfronteerd met een hoge rekening achteraf! Van ons mag u verwachten, openheid, duidelijkheid en geen verrassingen achteraf. U weet vooraf waar u aan toe bent. Er is duidelijkheid over onze dienstverlening en de daarbij behorende kosten.