Betty Oegema

Betty Oegema

Betty Oegema

Beschikbaar in:
Amersfoort, regio Utrecht en Gelderland.
043-8505855 I 06-42388899 I 06-52390369
Lange beekstraat 16 – 3817 AN Amersfoort

Betty Oegema is een MfN geregistreerde Familie Mediator.

Tot de dood ons scheidt

Niemand begint een relatie met als doel deze uiteindelijk te beëndigen. 1 op de 3 huwelijken eindigt in echtscheiding, betrouwbare cijfers over de beëindiging van relaties die niet door de burgelijke stand zijn bekrachtigd zijn er niet. Dit geeft wel aan hoeveel mensen hulp nodig hebben van een deskundige.

Ik kan u helpen in deze moeilijke fase van uw leven. Bij een scheiding overheersen dikwijls de emoties en is het belangrijk goede begeleiding te hebben. Men kan maar één keer goed scheiden.

U kan van mij verwachten dat ik u help bij dit moeilijke, dikwijls emotionele traject. Er moet immers veel geregeld worden en hulp van een onpartijdige, neutrale deskundige is daarbij van groot belang. Mijn 15 jaar ervaring in de financiële dienstverlening is hierbij zeker van toegevoegde waarde.

Gratis kennismakingsgesprek

In dit persoonlijke traject is het van groot belang dat er een klik is tussen u en mij. In een vrijblijvend gesprek van ongeveer 3 kwartier vertel ik u wat ik voor u kan betekenen en wat de procedure inhoudt. Als mijn aanpak en persoon u aanspreekt, plannen wij een vervolgafspraak in om het traject te starten.

Kinderen

Als er kinderen zijn, wordt dikwijls als eerste het ouderschapsplan opgesteld. Ik help u hierbij, waarbij het belang van de kinderen bovenaan staan. Kinderen scheiden namelijk niet. Als er goede afspraken voor de kinderen zijn gemaakt betekent dit voor de ouders dikwijls dat er rust ontstaat, waardoor zij tijd en aandacht hebben voor de andere zaken die geregeld moeten worden.

Financiën

Alle zaken op financieel gebied komen aan de orde.

Door mijn ervaring kan ik u helpen bij alle zaken die aan de orde kunnen komen:

  • pensioenen
  • verzekeringen
  • lijfrentes
  • hypotheken

Belangrijk is dat er afspraken worden gemaakt die voor u beiden goed zijn, wat inhoudt dat u beiden weer een goede, nieuwe start kunt maken.

Convenant

Als uiteindelijk alle afspraken zijn gemaakt, stel ik voor u het convenant op. Pas nadat u het beiden volledig eens bent met de inhoud ondertekent u het convenant en zorg ik ervoor dat de stukken middels een advocaat naar de rechtbank worden gestuurd. U hoeft zelf dus niet naar de rechtbank.

Dit is slechts een hele beknopte beschrijving van hetgeen ik voor u kan betekenen. Ik ontzorg u en draag zorg dat alles aan de orde komt en er goede afspraken worden gemaakt.

Ik werk op basis van huisbezoek. Graag help ik u verder.