Scheiding mediator in Raalte

Scheidingsmediator in Raalte

Scheiden is een aangrijpende gebeurtenis. Eentje waarbij zware emoties gepaard gaan met moeilijke beslissingen en communicatie tussen beide partijen niet altijd even vlekkeloos en makkelijk verloopt. Toch is het voor beide partijen belangrijk om snel knopen door te hakken en weer verder te gaan met hun leven. Een mediator bij u in Raalte kan dan ook uitkomst bieden. De scheidingsmediator voor Raalte en omgeving heeft jarenlange ervaringen met scheidingen en behartigt de belangen van u beiden. Zo weet hij of zij u door deze moeilijke periode heen te slepen.


Els Maane

Beschikbaar in:
Deventer,Olst-Wijhe, Heino, Dalfsen, Kampen, Zwolle, Lemelerveld, Ommen, Den Ham, Vriezenveen, Enschede, Haaksbergen, Markelo, Goor, Diepenveen, Bathmen, Enter, Zutphen, Apeldoorn, Heerde, Wierden, Almelo, Hengelo, Hellendoorn/ Nijverdal, Raalte, Rijssen/ Holten.
043 - 850 5855

info@descheidingsmanager.nl

Els Maane is een MfN gecertificeerde Familie Mediator en van A tot Z dé hulp bij uw scheiding

Scheiden is een intensief proces...


Sander Kroezen

Beschikbaar in:
Provincie Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel
06-11332833

.... scheiden in Hoogeveen, scheiden in Meppel, scheiden in Steenwijk .... dan moet je bij Sander Kroezen De ScheidingsManager zijn!

Sander...

Mediation voor Raalte

Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten waarbij een neutrale bemiddelaar de onderhandelingen leidt en vanuit oogpunt van beide partijen de problemen bekijkt. In geval van een scheiding in Raalte staan de onderhandelingen ook onder begeleiding van een onafhankelijke scheidingsmediator in Raalte. Het is natuurlijk lastig om met uw ex-partner in gesprek te gaan, maar op deze manier kan de scheiding snel geregeld worden zonder dure advocaten erbij te betrekken. De kosten voor de mediator kunt u immers samen delen. Daarnaast wordt er met mediation rekening gehouden met uw gevoelens en emoties en draait niet alles om de financiën. De mediator voor Raalte kent u, u heeft één vast aanspreekpunt en dat zorgt voor rust en duidelijkheid tijdens het scheidingsproces. Daarnaast zijn de scheidingsmediatoren van De Scheidingsmanager gecertificeerd en in ingeschreven bij het NMI (Nederlands Mediation Instituut) en het ADR Internationale Register. Dat betekent dat de scheidingsmediator in Raalte voor kwaliteit staat. Tevens werken onze deskundige en objectieve mediators volgens de Mediationmethodiek. Alle facetten van de echtscheiding worden op deze manier besproken, zodat de mediation in Raalte een succes vormt.

Voordelen van een scheidingsmediator

Door een scheidingsmediator in Raalte in te schakelen bij de meest ingrijpende gebeurtenis van uw leven, weet u zeker dat er gezocht wordt naar de beste oplossingen. De mediator is immers onpartijdig en behartigt de belangen van u beiden. Maar een scheidingsmediator in Raalte van De Scheidingsmanager is meer. Zo brengt mediation in Raalte de volgende voordelen:

  • de mediator bij uw scheiding in Raalte creëert rust en vertrouwen tijdens het scheidingsproces
  • uw scheidingsmediator is onpartijdig en zoekt de beste oplossing voor iedereen
  • De Scheidingsmanager kent een groot netwerk met experts op verschillende gebieden, waardoor het inschakelen van de expertise van andere specialisten een kleine stap is
  • u staat centraal bij onze mediators en naar u wordt geluisterd
  • de scheiding kan snel afgewerkt worden
  • er wordt niet alleen naar de financiële en juridische zaken gekeken, ook de emotionele kant wordt belicht

Een scheidingsmediator in Raalte inschakelen

Wilt u ook een onpartijdige mediator in Raalte inschakelen tijdens uw scheidingsproces? En heeft u geen zin in vervelende en langdurige juridische procedures? Dan is een scheidingmediator wellicht een goed oplossing voor u. Neem vrijblijvend contact op met De Scheidingsmanager. In een eerste persoonlijk gesprek met uw scheidingsmediator wordt de werkwijze uitgelegd en worden de verwachtingen besproken. Tevens worden de kosten voor het algehele proces met u doorgenomen, zodat u niet voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan. Neem contact op met De Scheidingsmanager en zorg ervoor dat uw scheiding in Raalte snel en vakkundig afgewerkt wordt.