Scheidingsmediator in Nijverdal

Scheidingsmediator Nijverdal

U gaat scheiden en bent op zoek naar een mediator in Nijverdal? Dan kunt u terecht bij De Scheidingsmanager. Onze scheidingsmediator voor is er voor u en uw partner en ontzorgt u bij de echtscheiding.


Els Maane

Beschikbaar in:
Deventer,Olst-Wijhe, Heino, Dalfsen, Kampen, Zwolle, Lemelerveld, Ommen, Den Ham, Vriezenveen, Enschede, Haaksbergen, Markelo, Goor, Diepenveen, Bathmen, Enter, Zutphen, Apeldoorn, Heerde, Wierden, Almelo, Hengelo, Hellendoorn/ Nijverdal, Raalte, Rijssen/ Holten.

043 - 850 5855

info@descheidingsmanager.nl

Els Maane is een MfN gecertificeerde Familie Mediator en van A tot Z dé hulp bij uw scheiding

Scheiden is een intensief proces...


Sander Kroezen

Beschikbaar in:
Provincie Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel

06-11332833

.... scheiden in Hoogeveen, scheiden in Meppel, scheiden in Steenwijk .... dan moet je bij Sander Kroezen De ScheidingsManager zijn!

Sander...

Een scheiding gaat vaak gepaard met een zware emotionele periode. Een periode die u het liefst zo snel mogelijk achter u laat. Uiteraard gaat het scheidingstraject ook gepaard met keuzes en beslissingen. Keuzes die u wellicht niet zomaar kunt nemen, vanwege de emotionele verwikkelingen die ermee gepaard gaan. Een mediator voor uw scheiding in Nijverdal inschakelen is op dat moment nog niet zo’n verkeerd idee. Met een onpartijdige en onafhankelijke mediator, worden beslissingen genomen waar beide partijen achter staan. Tevens is de scheidingsmediator bekend met u en uw situatie en kan u onpartijdig en onafhankelijk adviseren.

Scheiden met de hulp van een mediator in Nijverdal

Met een gecertificeerde scheidingsmediator laat u uw scheiding soepel verlopen. Uiteraard zijn er bij de scheiding bepaalde emoties aanwezig, wat het communiceren met elkaar vaak lastig maakt. Met de hulp van mediation laat de mediator voor Nijverdal u op een rustige manier met elkaar praten en worden oplossingen gezocht voor de problemen die de scheiding met zich meebrengt. De mediators van De Scheidingsmanager werken volgens de Mediation methodiek en staan voor kwaliteit. De scheidingsmediator voor Nijverdal stelt zich onpartijdig op en is aanwezig tijdens de gesprekken als de neutrale bemiddelaar. Mediation is een effectieve manier van scheiden, die zorgt voor minder onrust. Tevens verloopt een scheiding door middel van mediation vaak soepeler en kan de afwerking ervan sneller plaatsvinden. U kunt dus snel dit hoofdstuk afsluiten en verder met uw leven.

Voordelen van mediation

Scheiden met de hulp van een mediator brengt veel voordelen met zich mee. Zo hoeft u niet een enorm bedrag neer te leggen voor een advocaat, maar deelt u de kosten voor mediaton in Nijverdal met uw ex-partner. De gecertificeerde scheidingsmediator voor Nijverdal behartigt dan ook de belangen van u beiden. En zijn er kinderen betrokken bij de echtscheiding? Dan staan zij voorop. Beslissingen worden alleen met goedkeuring van beide partijen genomen en er wordt duidelijk rekening gehouden met uw emoties. Andere voordelen van een scheiding met de hulp van de scheidingsmediator:

  • U bent belangrijk en staat voorop; er wordt altijd naar u geluisterd
  • Met één vast contactpersoon is het contact laagdrempelig en persoonlijk
  • Met de onpartijdige mediator in het midden, wordt naar de beste oplossing voor beide partijen gezocht
  • Een snelle afhandeling van uw scheiding
  • Externe hulp nodig? Dan kent De Scheidingsmanager een groot netwerk en kunnen zij u uitstekend adviseren (korte lijntjes)
  • Dankzij de vooraf besproken vaste prijs ontvangt u geen vervelende rekeningen achteraf

Scheiding in Nijverdal met behulp van mediation

U wilt uw scheiding snel en soepel laten verlopen en heeft geen zin in vervelende juridische procedures? Dan bent u bij De Scheidingsmanager aan het juiste adres. Onze scheidingsmediators helpen u niet alleen verder met juridische, financiële en fiscale zaken, maar houden ook rekening met uw emoties. Tijdens een kennismakingsgesprek worden de verwachtingen van beide kanten doorgenomen. Tevens wordt het specifieke traject en de werkwijze met u besproken. Ook hoort u direct de kosten voor het gehele begeleidingstraject, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.