Scheidingsmediator in Nijmegen

Scheidingsmediator in Nijmegen

Wanneer u de moeilijke beslissing heeft genomen te gaan scheiden, komen daar veel verschillende zaken bij kijken. Het is een zware emotionele periode waarin moeilijke beslissingen genomen dienen te worden. De communicatie tussen beide partijen verloopt vaak erg stroef en dan valt het maken van ingrijpende beslissingen niet altijd mee. In dat geval is een mediator bij uw scheiding inschakelen wellicht een goed idee. Ook in Nijmegen staat er een scheidingsmediator voor u klaar. Onze scheidingsmediator voor Nijmegen heeft veel ervaring op het gebied van mediation bij scheidingen en kan u dan ook uitstekend helpen bij het maken van de juiste beslissingen.


Betty Oegema

Beschikbaar in:
Amersfoort, regio Utrecht en Gelderland.
06-50280417

info@descheidingsmanager.nl

Betty Oegema is een MfN geregistreerde Familie Mediator.


John Bezema

Beschikbaar in:
Doetinchem, Duiven, Zevenaar, Arnhem, Varsseveld, Groenlo, Ulft, Aalten, Lochem, Ruurlo, Borculo, Vorden.
06-40619434

info@zorgvuldigscheiden.nl

John Bezema is een MfN gecertificeerde Familie Mediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.


Nico Wiggers

Beschikbaar in:
Gelderland: regio Arnhem, regio Nijmegen, regio Apeldoorn, Noordwest Veluwe en Rivierengebied.

06 53 384 983 | 085 130 4253

wiggers@descheidingsmanager.nl

Nico Wiggers is een MfN gecertificeerde Familiemediator, geaccrediteerd bij de Raad voor Rechtsbijstand, gecertificeerd voor mensen met autismespectrumstoornis (ASS) en gecertificeerd voor kinderen in echtscheidingssituaties (het zogeheten KIES-programma).

Mediation in Nijmegen

Mediation verloopt op basis van vrijwilligheid. U kiest er zelf voor om gezamenlijk met behulp van een mediator bij uw scheiding in Nijmegen de beslissingen te maken. De Scheidingsmanager biedt u verschillende ervaren mediators. Ook in Nijmegen staan onze scheidingsmediators voor u klaar om u te helpen bij uw scheiding. Tijdens deze zware emotionele periode, is het niet altijd makkelijk om beslissingen voor het leven te maken. Onze mediator begrijpt dat en houdt daarom niet alleen rekening met alle financiële en fiscale zaken, maar met ook de emotionele kant van het verhaal. En zeker wanneer er kinderen betrokken zijn bij de scheiding is het erg belangrijk dat beide partijen nog steeds door één deur kunnen gaan. De scheidingsmediator stelt zich onpartijdig op en behartigt de belangen van beide partijen. U hoeft dus geen dure advocaten in de arm te nemen, maar alles wordt geregeld door de mediator voor Nijmegen.

Voordelen van mediation bij uw scheiding

Mediation bij scheidingen kent vele voordelen ten opzichte van dure advocaten. Ook wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, worden deze in het mediation proces meegenomen. Kiest u voor een scheidingsmediator in Nijmegen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Rust en vertrouwen gedurende deze zware emotionele periode
  • U staat centraal tijdens het scheidingsproces
  • Met mediation kent u een snelle afwerking
  • Dankzij het grote netwerk van De Scheidingsmanager zijn de lijntjes naar externe partijen kort
  • U wordt gedurende het proces door een vaste mediator begeleidt
  • Onze scheidingsmediator is onpartijdig en behartigt de belangen van alle partijen

Met een scheidingsmediator creëert u rust en vertrouwen tijdens het scheidingsproces. Niet alleen voor u en uw ex-partner erg fijn, maar ook voor de kinderen als deze bij het proces betrokken zijn. U staat centraal, dat betekent dat er naar u geluisterd wordt. Beslissingen worden alleen genomen en knopen worden enkel doorgehakt wanneer u er achter staat. Samen met een vaste scheidingsmediator wordt het gehele project afgewerkt.

Scheiden in Nijmegen met behulp van een mediator

Als u uw scheiding soepel wilt laten verlopen, zonder vervelende juridische procedures, is het inschakelen van een scheidingsmediator een prima idee. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt met u besproken wat de mediator in Nijmegen voor u kan betekenen. En wanneer er een klik is, gaat u samen verder met het traject. Aan zowel de praktische als de emotionele kant van het scheiden wordt aandacht besteedt. Tevens wordt tijdens het kennismakingsgesprek besproken wat er van u verwacht wordt, maar ook wat u van ons mag verwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.