Scheiding mediator in Meppel

Scheidingsmediator in Meppel

Scheiden is een emotioneel zware beslissing en de periode die hierop volgt is er één waarin veel keuzes en beslissingen gemaakt moeten worden. Om uw scheiding in Meppel soepel te laten verlopen, kunt u kiezen voor een scheidingsmediator. De Scheidingsmanager beschikt over verschillende goed gediplomeerde en gecertificeerde mediators en ook voor een scheidingsmediator voor Meppel kunt u bij ons terecht. De mediator voor scheidingen is neutraal en behartigt de belangen van beide partijen, zodat er een goede afwikkeling van het scheidingsproces is waar beide partijen zich in kunnen vinden


Sander Kroezen

Beschikbaar in:
Provincie Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel

06-11332833

.... scheiden in Hoogeveen, scheiden in Meppel, scheiden in Steenwijk .... dan moet je bij Sander Kroezen De ScheidingsManager zijn!

Sander...

Scheiden met hulp van een mediator in Meppel

We zien dat mediation steeds vaker wordt toegepast bij een scheiding. Echter, mediation werkt alleen wanneer beide partijen hieraan vrijwillig mee willen werken. Je gaat immers samen om de tafel om de scheiding te regelen. Ook voor een scheidingsmediator in Meppel kunt u bij ons terecht. Samen met de mediator worden zowel de emotionele kant als de financiële en juridische zaken besproken. Het is belangrijk dat u zich beiden prettig voelt bij de beslissingen die genomen worden. Bij mediation in Meppel zijn geen verliezers. Dankzij de begeleiding van uw mediator komt u tot een oplossing waar u zich beiden in kunt vinden. Het grote voordeel van een scheidingsmediator is dat deze ook rekening houdt met de emoties die gepaard gaan met de scheiding. Vanwege het verdriet, de slapeloze nachten, teleurstellingen, verwijten en/of woede, verloopt de communicatie vaak stroef. Gelukkig weet de scheidingsmediator voor Meppel dat en kan deze hier prima op inspelen.

De voordelen van mediation

Mediation bij een scheiding brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van een juridische afhandeling met dure advocaten. Kiest u voor een scheidingsmediator in Meppel, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • De scheidingsmediator in Meppel houdt rekening met uw emoties; u staat immers centraal
  • Met De Scheidingsmanager creëert u rust en vertrouwen in deze moeilijke periode
  • Uw scheiding wordt snel en deskundig afgewerkt zonder ingewikkelde juridische processen
  • Met het uitgebreide netwerk van De Scheidingsmanager zijn de lijntjes naar externe partijen kort
  • De mediator in Meppel is neutraal en zorgt ervoor dat er beslissingen genomen worden waar u beiden achter staat

Wat is de rol van de scheidingsmediator

De scheidingsmediator in Meppel heeft een bepaalde rol. Hij is het aanspreekpunt voor u en uw ex-partner gedurende de afhandeling van uw scheiding. En zijn er kinderen bij betrokken dan staan de belangen van hen voorop. Kinderen scheiden immers niet. Er wordt altijd gezocht naar een goede oplossing voor alle partijen. Om dat te bereiken wordt gebruik gemaakt van de Mediation Methodiek. Onze mediators in Meppel zijn gecertificeerd en geregistreerd bij het Nederlands Mediation Instituut en ADR Internationale Register. U wordt dus begeleidt door een scheidingsmediator met kennis van zaken.

Scheiden met hulp van de scheidingsmediator in Meppel

Wanneer u ervoor kiest om met hulp van de scheidingsmediator in Meppel te scheiden, wordt er een kennismakingsgesprek gepland. Tijdens dit eerste gesprek worden alle stappen met u doorgenomen en er wordt uitgesproken wat er van u, maar ook wat er van de mediator verwacht mag worden. Het gehele traject wordt door besproken en de werkwijze wordt aangegeven. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Indien de mediator aan uw verwachtingen voldoet, kan het hele scheidingsproces in gang gezet worden. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.