Scheiding mediator in Maastricht

Scheidingsmediator Maastricht

Een scheiding is een zeer ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Deze zware en emotionele tijd gaat gepaard met moeilijke beslissingen en de communicatie tussen beide partijen verloopt vaak stroef. Uiteraard wilt u beslissingen nemen waar alle partijen zich goed bij voelen en dat valt niet altijd mee. Om u te helpen bij het maken van goede beslissingen met betrekking tot uw scheiding, staan de mediators van De Scheidingsmanager voor u klaar. De scheidingsmediator voor Maastricht en omgeving heeft jarenlange ervaring op het gebied van mediation bij scheidingen weet als geen ander u door deze moeilijke periode heen te leiden.

Rob Hirsch

Beschikbaar in:
Omgeving Maastricht, Valkenburg aan de Geul, Berg en Terblijt, Cadier en Keer, Margraten, Vaals, Kerkrade, Heerlen, Nuth, Geleen, Sittard, Urmond, Elsloo LB, Beek LB, Born, Roermond, Reuver, Tegelen, Posterholt, Herkenbosch, Horst LB, Meerlo, Venlo, Venray, Echt, Nederweert, Weert, Helmond, Valkenswaard, Eindhoven, Limburg, Zuid-Limburg, Midden-Limburg, Noord-Limburg, Noord-Brabant.

043-8505855 | 06-42388899

rmj.hirsch@descheidingsmanager.nl

Als Rechtbank Mediator personen- en familiezaken ben ik verbonden aan de Rechtbank Limburg en het Gerechtshof in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast ben ik register(familie)mediator, zowel MfN (Nederland) als ADR (internationaal)-gecertificeerd, en sta ik bij de Raad voor Rechtsbijstand met een High Trust ingeschreven...

Roel Goessen

Beschikbaar in:
Omgeving Maastricht, Eijsden, Margraten, Gulpen, Wittem, Valkenburg aan de Geul, Meerssen, Vaals, Voerendaal, Kerkrade, Heerlen, Landgraaf, Sittard, Geleen, Beek LB, Beekdalen, Roermond, Venlo, Venray, Nederweert, Weert, Maasgouw, Helmond, Valkenswaard, Eindhoven, Limburg, Zuid-Limburg, Midden-Limburg, Noord-Limburg, Noord-Brabant.
06-52390369

roel@descheidingsmanager.nl

Roel Goessen is MFN registermediator met familie-accreditatie en regelt uw scheiding van A tot en met Z.

Een mediator bij een scheiding

Om uw scheiding in Maastricht soepel te laten verlopen, kiest u voor een gecertificeerde mediator. De mediators van De Scheidingsmakelaar zijn allen goed gecertificeerd, staan voor kwaliteit en werken volgens de Mediation methodiek. De mediator voor Maastricht stelt zich op als een neutrale bemiddelaar en begeleidt u door het scheidingsproces van A tot Z. Mediation bij een echtscheiding is een effectieve manier van scheiden, die voor minder onrust bij de kinderen zorgt. Daarnaast verloopt de scheiding met een mediator vaak sneller gaat en brengt het dus minder kosten met zich mee. De mediator is onafhankelijk, kiest geen partij en zoekt naar de beste oplossing voor iedereen, zodat u weer verder kunt met uw leven.

Wat doet de mediator in Maastricht voor u

De mediator is een expert op het gebied van scheidingen en regelt en begeleidt u bij uw gehele scheiding. Een mediator is altijd onpartijdig en heeft alle kennis en deskundigheid in huis om uw scheiding volledig af te handelen. Niet alleen op zakelijk en juridisch gebied staat de scheidingsmediator u bij. Het hele proces van begin tot einde wordt u door de mediator voor echtscheidingen in Maastricht begeleid.

Voordelen mediation bij echtscheidingen

Bij een echtscheiding wordt steeds vaker voor mediation gekozen. Uiteraard wilt u geen ‘vechtscheiding’ en is het voor iedereen prettig dat de scheiding soepel verloopt. Zeker wanneer er kinderen betrokken zijn in het scheidingsproces, is mediation een goede oplossing. Deelname aan mediation is altijd vrijwillig. Dat betekent dat beide partijen ermee in moeten stemmen. Enkele voordelen van een mediator bij een echtscheiding voor u in Maastricht op een rijtje:

  • U staat centraal: er wordt naar u geluisterd en een oplossing gezocht waar alle partijen zich in kunnen vinden
  • U werkt altijd met één contactpersoon, zodat gesprekken laagdrempelig zijn
  • Onze mediator is onpartijdig en onafhankelijk; er wordt gezocht naar de beste oplossing voor alle partijen
  • Uw scheiding wordt snel geregeld
  • Voor het hele scheidingstraject betaalt u een vaste prijs

Een scheidingsmediator in Maastricht in de arm nemen?

Wanneer u kiest voor een mediator van De Scheidingsmanager, wordt u in goed overleg begeleid naar een gezamenlijk gedragen oplossing op basis van de Mediation Methodiek. Daarnaast besteedt de scheidingsmediator aandacht aan de emotionele en praktische kant van de scheiding. Stap voor stap komen alle onderwerpen met veel respect voor uw persoonlijke situatie, aan de orde. Tijdens het eerste gesprek vertelt de mediator van Maastricht u precies wat er van u verwacht wordt en wat u van De Scheidingsmanager mag verwachten. Ook wordt u direct geïnformeerd over de kosten, zodat u niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over mediation in Maastricht.