Scheidingsmediator in Hoorn

Scheidingsmediator in Hoorn

Gaat u scheiden in Hoorn en wilt u de scheiding zo vlot en goed mogelijk laten verlopen? Dan is het inschakelen van een scheidingsmediator wellicht een goed idee. Met de hulp van een mediator in Hoorn wordt uw scheiding tot in de details geregeld. De scheidingsmediator is neutraal en ondersteunt beide partijen. Samen komen we tot een best mogelijke oplossing voor beiden.


Gerard Koster

Beschikbaar in:
West Friesland en omstreken, onder andere: Hoorn, Enkhuizen, Venhuizen, Hoogkarpsel, Westwoud, Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel, Andijk, Wervershoof, Medemblik, Opmeer, Ursem, Obdam, Wognum, Wieringermeer, Wieringen, Schermer, Avenhorn, De Goorn, Berkhout, Spierdijk, Scharwoude, Oudendijk.
06-11188736

Gerard Koster is ingeschreven in het Register Financieel Echtscheiding Adviseurs (RFEA) en het Register Erkend Financieel Adviseur (EFA).

Begeleiding bij uw scheiding in Hoorn

Een scheiding betekent een hoop geregel. Zeker wanneer er kinderen betrokken zijn bij de scheiding dienen er een hoop zaken vastgelegd te worden. De scheiding brengt daarnaast een boel emoties met zich mee en het maken van beslissingen kan dan best lastig zijn. Om in deze zware periode de juiste beslissingen te maken waar een ieder zich goed bij voelt, staat de scheidingsmediator in Hoorn voor u klaar. Ondanks stroeve communicatie tussen beide partijen en emoties die soms hoog op kunnen lopen, bewaakt de mediator bij een scheiding de belangen van beide partijen. Tevens schept hij duidelijkheid en creëert hij rust. Tijdens mediation in Hoorn wordt niet alleen het financiële en juridische gedeelte van de scheiding besproken, maar wordt ook de emotionele kant van de scheiding belicht. Onze scheidingsmediator in Hoorn is goed gekwalificeerd en werkt volgens de Mediationmethodiek. Uw mediator in Hoorn is een objectief en onpartijdig expert en begeleidt alle facetten van een echtscheiding. Ook de emotionele kant, welke door advocaten en notarissen vaak vergeten wordt. Hulp bij echtscheiding door een mediator kan dè oplossing bieden voor u.

Voordelen van een scheidingsmediator

Met het inschakelen van een mediator in Hoorn om uw scheiding te begeleiden, weet u zeker dat de meest ingrijpende gebeurtenis van uw leven op de juiste manier begeleid wordt. Mediaton bij een scheiding levert dan ook vele voordelen:

  • met een mediator in Hoorn creëert u rust tijdens een zware periode
  • de scheidingsmediator is onpartijdig en behartigt de belangen van beide partijen
  • doordat uw mediator in Hoorn neutraal is, wordt er naar een goede oplossing voor alle partijen gezocht
  • het netwerk van De Scheidingsmanager is groot, wat het inschakelen van andere expertises eenvoudig maakt
  • er wordt naar u geluisterd: u staat centraal
  • u werkt met één vaste scheidingsmediator in Hoorn
  • uw scheiding kan snel en vakkundig geregeld worden
  • tijdens een kennismakingsgesprek worden de kosten besproken, zodat u weet waar u aan toe bent

Daarnaast heeft u met mediation bij een scheiding in Hoorn het grote voordeel dat de mediator de scheiding niet alleen van de juridische en financiële kant belicht. Het is een zwaar emotionele periode in uw leven en de scheidingmediator weet dat. Daarom wordt er ook rekening gehouden met uw emoties en wordt er goed naar u geluisterd. U staat immers centraal. Samen werken we naar oplossingen waar u beiden achter staat. En zijn er kinderen betrokken bij de scheiding? Dan wordt er naar een oplossing gezocht wat voor hen de beste is.

Scheiden in Hoorn met behulp van een mediator

Wanneer u uw scheiding soepel en zonder ingewikkelde juridische procedures wilt laten verlopen, is het inschakelen van een scheidingsmediator in Hoorn een goede optie. In plaatst van dure advocaten en notarissen, wordt uw scheiding met één mediator die beide partijen met behulp van mediation begeleidt, afgehandeld. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt besproken wat de mediator van Hoorn voor u kan betekenen. Gaat u verder met het traject van mediation in Hoorn, dan zal er zowel aan de juridische, financiële als ook de emotionele kant van het scheiden aandacht besteed worden. In het kennismakingsgesprek wordt ook besproken wat er van u verwacht wordt en wat u van ons kunt verwachten. Uiteraard zullen ook de kosten van het mediationtraject besproken worden, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact op met de scheidingsmediator in Hoon voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.