Scheidingsmediator in Hoogeveen

Scheidingsmediator in Hoogeveen

Mediator in Hoogeveen nodig voor uw scheiding? Dan bent u bij de Scheidingsmanager aan het juiste adres. De scheidingsmediator voor Hoogeveen heeft een deskundige blik en uitgebreide kennis van fiscale zaken, hypotheken en verzekeringen. Tijdens het scheidingsproces bent u dan ook in goede handen van deze mediator. Een scheiding is vaak zwaar, emotioneel en er komen naast persoonlijke kwesties ook nog veel administratieve handelingen bij kijken. Uw scheiding verdient daarom een persoonlijke aanpak en die vindt u bij De Scheidingsmanager.


Sander Kroezen

Beschikbaar in:
Provincie Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel

06-11332833

.... scheiden in Hoogeveen, scheiden in Meppel, scheiden in Steenwijk .... dan moet je bij Sander Kroezen De ScheidingsManager zijn!

Sander...

Mediation in Hoogeveen

Een scheiding gaat vaak gepaard met vele heftige emoties. Uiteraard wilt u geen beslissingen maken die geleid worden deze emoties, maar wilt u de beste keuzes voor nu en voor later maken. Om uw scheiding in Hoogeveen of omgeving soepel te laten verlopen, kiest u voor een goed gecertificeerde scheidingsmediator. De mediators van De Scheidingsmanager zijn allen goed gecertificeerd en werken volgens de Mediation methodiek. Bij scheidingen wordt dan ook steeds vaker voor mediation tussen de partijen gekozen. Zeker wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, is het van groot belang dat beide partijen ook na hun scheiding nog steeds door één deur kunnen. Mediation in Hoogeveen bij uw scheiding is dan een goede manier om de zaken te regelen. U heeft geen dure advocaten meer nodig om alle zaken af te handelen en het scheidingsproces onder begeleiding van een mediator verloopt ook vaak een stuk sneller.

Voordelen van een mediator bij uw scheiding

Deelname aan mediation bij scheidingen is altijd vrijwillig. U kiest er dus samen voor en uw scheidingsmediator in Hoogeveen, begeleidt u door het gehele scheidingsproces. De mediator is een onpartijdige en onafhankelijke factor binnen dit proces en behartigt de belangen van beide partijen. Er zijn veel voordelen van een mediator bij uw scheiding:

  • Duidelijkheid, rust en ontzorging van A tot Z tijdens een zware periode
  • Een vast contactpersoon, die uw hele dossier kent
  • Laagdrempelig: u bent belangrijk en u staat centraal
  • Er wordt niet alleen rekening gehouden met financiële en fiscale zaken, maar ook de emotionele kanten worden belicht
  • Met een groot netwerk, kent De Scheidingsmanager experts op alle vlakken
  • Snelle en deskundige afwerking van uw echtscheiding
  • Een vaste, vooraf afgesproken prijs voor het gehele scheidingstraject

Een mediator bij uw scheiding in Hoogeveen inschakelen

Heeft u ook hulp nodig bij uw scheiding, maar geen zin in vervelende juridische procedures? Dan is mediation wellicht een goede keuze voor uw scheidingstraject. Een scheidingsmediator is altijd onpartijdig en behartigt de belangen van beide partijen. Daarnaast heeft hij alle kennis en deskundigheid in huis om uw echtscheiding op correcte wijze af te handelen. Wanneer u kiest voor De Scheidingsmanager, wordt u in goed overleg begeleid naar afspraken en overeenkomsten waar iedereen zich goed bij voelt. Tijdens het kennismakingsgesprek worden alle stappen met u doorgenomen en wordt er door de mediator van Hoogeveen verteld wat u van hem en wat hij van u mag verwachten. Tevens worden direct de kosten met u doorgenomen, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte vervelende financiële verrassingen komt te staan. Wilt u weten wat de scheidingsmediator voor Hoogeveen voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met De Scheidingsmanager.