Scheidingsmediator in Heerlen

Scheidingsmediator in Heerlen

U gaat scheiden en bent op zoek naar een mediator voor u scheiding in Heerlen? Dan neemt u contact op met De Scheidingsmanager. Bij De Scheidingsmanager bent u altijd verzekerd van een scheidingsmediator voor Heerlen en omgeving met vele jaren ervaring. Onze mediators weten dat een scheiding een zware periode is voor u en uw ex-partner. Een scheiding gaat gepaard met vele emoties en ondanks deze gevoelens dienen er toch beslissingen genomen te worden. Om goede keuzes te maken en beslissingen te nemen waar iedereen zich goed bij voelt, is het verstandig een scheidingsmediator in te schakelen. Met mediation bij echtscheidingen wordt u door de moeilijke periode heen geleid.

Rob Hirsch

Beschikbaar in:
Omgeving Maastricht, Valkenburg aan de Geul, Berg en Terblijt, Cadier en Keer, Margraten, Vaals, Kerkrade, Heerlen, Nuth, Geleen, Sittard, Urmond, Elsloo LB, Beek LB, Born, Roermond, Reuver, Tegelen, Posterholt, Herkenbosch, Horst LB, Meerlo, Venlo, Venray, Echt, Nederweert, Weert, Helmond, Valkenswaard, Eindhoven, Limburg, Zuid-Limburg, Midden-Limburg, Noord-Limburg, Noord-Brabant.

043-8505855 | 06-42388899

rmj.hirsch@descheidingsmanager.nl

Als Rechtbank Mediator personen- en familiezaken ben ik verbonden aan de Rechtbank Limburg en het Gerechtshof in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast ben ik register(familie)mediator, zowel MfN (Nederland) als ADR (internationaal)-gecertificeerd, en sta ik bij de Raad voor Rechtsbijstand met een High Trust ingeschreven...

Roel Goessen

Beschikbaar in:
Omgeving Maastricht, Eijsden, Margraten, Gulpen, Wittem, Valkenburg aan de Geul, Meerssen, Vaals, Voerendaal, Kerkrade, Heerlen, Landgraaf, Sittard, Geleen, Beek LB, Beekdalen, Roermond, Venlo, Venray, Nederweert, Weert, Maasgouw, Helmond, Valkenswaard, Eindhoven, Limburg, Zuid-Limburg, Midden-Limburg, Noord-Limburg, Noord-Brabant.
06-52390369

roel@descheidingsmanager.nl

Roel Goessen is MFN registermediator met familie-accreditatie en regelt uw scheiding van A tot en met Z.

Scheiden met een mediator in Heerlen

Scheidingen gaan gepaard met moeilijke beslissingen, veel papierwerk en zware emoties. Om uw scheiding in Heerlen soepel te laten verlopen is het verstandig een mediator in te schakelen. Een scheidingsmediator in Heerlen behartigt de belangen van beide partijen. De beslissingen die gemaakt worden, zullen dan ook voor beide partijen goed zijn. De mediators van De Scheidingsmanager zijn goed gecertificeerd en staan voor kwaliteit. Uiteraard bestaat er de optie om uw scheiding te laten regelen door dure advocaten, maar mediation bij scheidingen komt steeds vaker door. Er zijn minder kosten bij gemoeid en er wordt door de mediator niet alleen zakelijk en juridisch naar uw scheiding gekeken. Ook met de emotionele kant wordt door een scheidingsmediator rekening gehouden. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn is het van belang dat u samen nog door één deur kunt. De scheidingsmanager bij u in Heerlen creëert rust en schept duidelijkheid. De neutrale bemiddelaar begeleidt u door het gehele scheidingsproces, van begin tot eind, zodat u snel weer verder kunt met uw leven na de scheiding.

Voordelen van mediation bij scheidingen

Door de scheidingsmediator bij u in Heerlen wordt niet alleen de zakelijke en juridische kant van de scheiding besproken, maar wordt er ook rekening gehouden met uw emoties. Dit emotionele aspect vindt u bij een advocaat niet. Dankzij begeleiding van een scheidingsmediator komt u tot een oplossing waar beide partijen zich goed bij voelen. Zeker wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, is een goede afhandeling waar iedereen zich prettig bij voelt, wel zo fijn. Een mediator kan daarbij veel voordelen opleveren:

  • Met een vaste scheidingsmediator, bent u ervan verzekerd dat deze uw situatie kent
  • De mediator voor echtscheidingen in Heerlen zorgt voor rust en vertrouwen in een zware emotionele periode
  • De Scheidingsmanager heeft een groot netwerk op allerlei gebieden, wat het lijntje naar externe partijen kort maakt
  • Het belang van kinderen staat voorop
  • U staat centraal, er wordt ook echt naar u geluisterd
  • De scheidingsmediator zorgt voor u tijdens het hele scheidingsproces
  • De Scheidingsmanager werkt met een vast tarief, ongeacht de duur van en het aantal gesprekken. U weet dus altijd van tevoren weet waar u aan toe bent
  • Uw scheiding wordt snel en vakkundig afgewerkt

Een scheidingsmediator in Heerlen inschakelen

Dankzij de mediator in Heerlen, wordt u in goed overleg begeleid naar een gezamenlijk gedragen oplossing op basis van de Mediation Methodiek. Zonder vervelende juridische procedures, maar met goede communicatie, is uw scheiding snel afgerond en kunt u verder met uw leven na de scheiding. Wanneer u kiest voor de Scheidingsmanager wordt in een eerste gesprek precies uitgelegd wat u van de mediator mag verwachten en wat deze van u verwacht. Daarbij wordt u ook direct geïnformeerd over de kosten, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem voor mediation in Heerlen vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord en slepen u graag door deze emotionele periode heen.</p