Scheiding mediator in deventer

Scheidingsmediator in Deventer

Op zoek naar een mediator voor uw scheiding in Deventer? Dan kunt u terecht bij De Scheidingsmanager. Onze scheidingsmediator voor Deventer is uitstekend gecertificeerd en is van A tot Z de hulp bij uw scheiding.

Een scheiding is altijd zwaar en gaat gepaard met veel emoties. De scheidingsperiode is er één met slapeloze nachten, verdriet, teleurstellingen, woede en frustraties. De communicatie tussen beide partijen verloopt vaak stroef en daarom is het vaak moeilijk om tot goede oplossingen te komen voor beide partijen. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn is het van belang dat de juiste beslissingen genomen worden met het oog op de toekomst. Beslissingen die voor alle partijen goed voelen. Wellicht kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken. Met mediation in Deventer haalt u een onpartijdige en onafhankelijke mediator binnen die de belangen van beide partijen bewaakt. Duidelijkheid, rust en ontzorging van A tot Z zijn de kernbegrippen van onze mediators bij scheidingen.


Els Maane

Beschikbaar in:
Deventer,Olst-Wijhe, Heino, Dalfsen, Kampen, Zwolle, Lemelerveld, Ommen, Den Ham, Vriezenveen, Enschede, Haaksbergen, Markelo, Goor, Diepenveen, Bathmen, Enter, Zutphen, Apeldoorn, Heerde, Wierden, Almelo, Hengelo, Hellendoorn/ Nijverdal, Raalte, Rijssen/ Holten.

043 - 850 5855

info@descheidingsmanager.nl

Els Maane is een MfN gecertificeerde Familie Mediator en van A tot Z dé hulp bij uw scheiding

Scheiden is een intensief proces...

Wat doet de mediator?

Scheidingen gaan altijd gepaard met veel papierwerk, ook bij u in Deventer. Uiteraard kunt u uw scheiding laten regelen door dure advocaten die de scheiding zakelijk en juridisch bekijken, maar steeds vaker wordt gekozen voor mediation. De Scheidingsmanager staat voor kwaliteit en werkt volgens de Mediation Methodiek. Daarnaast zijn onze scheidingsmediators tevens gecertificeerd en geregistreerd bij het Nederlands Mediation Instituut en het ADR Internationale Register. U wordt dus op professionele wijze door het scheidingsproces begeleid. De scheidingsmediator voor Deventer zorgt ervoor dat alle facetten van de scheiding geregeld worden. U kunt uw scheidingsmanager dan ook wel zien als de projectleider van uw scheiding. Niet alleen kijkt de mediator naar de zakelijke juridische aspecten van de scheiding, tevens wordt u in het gehele proces begeleidt en wordt er uiteraard rekening gehouden met de emoties van beide partijen. De mediator zoekt in goed overleg naar een gezamenlijk gedragen oplossing, zodat beide partijen verder kunnen gaan bouwen aan een nieuwe toekomst.

Voordelen mediation in Deventer

Een groot voordeel van mediation bij een scheiding is dat er niet alleen naar zakelijke en juridische aspecten van een scheiding wordt gekeken. De emotionele kant is voor onze scheidingsmediators zeker zo belangrijk. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken? Dan staat het belang van de kinderen voorop. Daarnaast zijn er nog enkele voordelen wanneer u kiest voor mediation in Deventer door De scheidingsmanager:

  • De Scheidingsmanager creëert rust en vertrouwen in deze zware periode
  • Laagdrempelig: u bent belangrijk en u staat centraal
  • Niet alleen financiële, juridische en fiscale zaken worden behandeld, ook emotie is zeker zo belangrijk
  • Een groot netwerk met experts op verschillende gebieden
  • U werkt met één vast contactpersoon bij u in Deventer
  • Volledige begeleiding door onze mediator van A tot Z
  • Snelle afwerking van uw scheiding

Hulp bij uw scheiding in Deventer

Kunt u ook wel wat hulp bij uw scheidingsproces gebruiken? Dan neemt u vrijblijvend contact op met De Scheidingsmanager. In een gratis informatiegesprek leggen wij u graag uit wat mediation bij uw scheiding betekent. In een eerste gesprek met De Scheidingsmanager wordt de werkwijze uitgelegd en krijgt u te horen wat er van u verwacht wordt en wat u van onze mediator kunt verwachten. Daarnaast worden de kosten direct doorgenomen zodat u nooit geconfronteerd wordt met een hoog uurtarief of vervelende kosten achteraf. Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met de Scheidingsmediator voor Deventer.