Scheiding mediator in Apeldoorn

Scheidingsmediator Apeldoorn

Voor uw scheiding op zoek naar een mediator in Apeldoorn? Dan bent u bij De Scheidingsmanager aan het juiste adres. Onze scheidingsmediator voor Apeldoorn is heeft jarenlange ervaring op het gebied van scheidingen en de afwikkeling daarvan en weet dat scheidingen altijd gepaard gaan met een zware emotionele periode. Een goede afwikkeling van het scheidingsproces is daarom in alle gevallen voor beide partijen het beste.


Els Maane

Beschikbaar in:
Deventer,Olst-Wijhe, Heino, Dalfsen, Kampen, Zwolle, Lemelerveld, Ommen, Den Ham, Vriezenveen, Enschede, Haaksbergen, Markelo, Goor, Diepenveen, Bathmen, Enter, Zutphen, Apeldoorn, Heerde, Wierden, Almelo, Hengelo, Hellendoorn/ Nijverdal, Raalte, Rijssen/ Holten.

043 - 850 5855

info@descheidingsmanager.nl

Els Maane is een MfN gecertificeerde Familie Mediator en van A tot Z dé hulp bij uw scheiding

Scheiden is een intensief proces...


Betty Oegema

Beschikbaar in:
Amersfoort, regio Utrecht en Gelderland.
06-50280417

info@descheidingsmanager.nl

Betty Oegema is een MfN geregistreerde Familie Mediator.


John Bezema

Beschikbaar in:
Doetinchem, Duiven, Zevenaar, Arnhem, Varsseveld, Groenlo, Ulft, Aalten, Lochem, Ruurlo, Borculo, Vorden.
06-40619434

info@zorgvuldigscheiden.nl

John Bezema is een MfN gecertificeerde Familie Mediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.


Nico Wiggers

Beschikbaar in:
Gelderland: regio Arnhem, regio Nijmegen, regio Apeldoorn, Noordwest Veluwe en Rivierengebied.

06 53 384 983 | 085 130 4253

wiggers@descheidingsmanager.nl

Nico Wiggers is een MfN gecertificeerde Familiemediator, geaccrediteerd bij de Raad voor Rechtsbijstand, gecertificeerd voor mensen met autismespectrumstoornis (ASS) en gecertificeerd voor kinderen in echtscheidingssituaties (het zogeheten KIES-programma).

Scheiden met de hulp van een mediator

Een scheiding is waarschijnlijk één van de meest moeilijke en ingrijpende beslissingen van je leven. Het gaat gepaard met slapeloze nachten, verdriet, teleurstellingen, verwijten en woede. In deze zware emotionele periode dient u, ondanks stroeve communicatie tussen beide partijen, beslissingen te maken en oplossingen te bedenken waar alle partijen zich goed bij voelen. Zeker wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, is een goed verloop van het scheidingsproces van groot belang. Steeds vaker kiest men ervoor om een mediator in te schakelen. Een mediator bewaakt de belangen van beide partijen, schept duidelijkheid en creëert rust. Alle emotionele, financiële en juridische aspecten van een scheiding komen tijdens mediation aan bod. De mediator voor Apeldoorn werkt volgens de Mediation Methodiek en is goed gecertificeerd en geregistreerd. De Schheidingsmanager staat dan ook voor kwaliteit en professionaliteit en begeleidt u van A tot Z door het hele scheidingsproces.

Mediation in Apeldoorn

De kracht van mediation is dat er geen verliezers zijn. Dankzij begeleiding van een scheidingsmediator komt u tot een oplossing waar beide partijen zich goed bij voelen. Dat geldt zowel voor emotionele, als zakelijke en financiële problemen die op uw pad komen. Zeker wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, is het fijn als u nog gewoon samen door één deur kunt na afhandeling van de scheiding. Een voordeel van mediation bij een scheiding is dat een mediator vaak goedkoper is dan langdurige juridische procedures met dure advocaten. In Apeldoorn helpt onze mediator u door uw scheidingsproces heen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • U heeft één contactpersoon gedurende het proces. Deze mediator kent uw situatie en weet wat uw wensen zijn.
  • Kinderen zijn het meest belangrijk en hun belang staat voorop.
  • Niet alleen financiële en juridische afwikkeling wordt door de mediator gecoördineerd, ook in emotionele beslissingen staat hij u bij.
  • Wij werken met een vast tarief, ongeacht de duur van en het aantal gesprekken. U weet dus altijd van tevoren weet waar u aan toe bent.
  • Het netwerk van onze mediators in Apeldoorn is enorm. Via De Scheidingsmanager is het lijntje naar externe partijen daarom niet lang.

Het inschakelen van een mediator bij een scheiding

Wilt u ook hulp bij uw scheidingsproces? Geen zin in vervelende juridische procedures? Neem dan contact op met De Scheidingsmanager en schakel de mediator voor Apeldoorn in. Tijdens het eerste gesprek wordt u meer verteld over de specifieke werkwijze en het scheidingsproces. Tevens wordt er besproken wat er van u verwacht wordt en wat u van De Scheidingsmanager verwacht wordt. Ook wordt u direct geïnformeerd over de kosten, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.