Scheiding mediator in Amersfoort

Scheidingsmediator in Amersfoort

De beslissing dat u gaat scheiden is één van de moeilijkste beslissingen in uw leven. Het is een beslissing die veel gaat veranderen in uw leven en het leven van uw partner. Met het besluit om te scheiden breekt er een roerige tijd aan voor u, uw partner en eventuele kinderen. Wilt u dat uw scheiding rustig verloopt? Door de hulp in te roepen van een scheidingsmediator in Amersfoort worden alle zaken voor u geregeld. Door te kiezen voor mediation in Amersfoort is er een onafhankelijke partij bij uw scheiding betrokken. Deze onafhankelijke partij behartigt de belangen van alle betrokkenen, zodat niemand benadeeld wordt. Van juridische afhandeling tot gemeentelijke zaken, de mediator in Amersfoort zorgt ervoor dat uw scheiding zo soepel mogelijk verloopt.


Betty Oegema

Beschikbaar in:
Amersfoort, regio Utrecht en Gelderland.
06-50280417

info@descheidingsmanager.nl

Betty Oegema is een MfN geregistreerde Familie Mediator.

Wel of niet scheiden?

Worstelt u met de vraag of u wel of niet wil scheiden? De beslissing dat u gaat scheiden is lastig en brengt bovendien veel gevolgen met zich mee. Het is daarom aan te raden om deze beslissing niet zomaar te maken. Voordat u besluit om te scheiden is het belangrijk dat u eerst uw relatie bekijkt. Is het mogelijk om bestaande problemen op te lossen? Houdt u nog van uw partner? Zijn er dingen die veranderd kunnen worden zodat uw relatie weer verbetert? Zou relatietherapie ervoor kunnen zorgen dat uw relatie gered wordt? Door deze en andere vragen te beantwoorden schetst u voor uzelf een helder beeld van uw relatie en wordt de beslissing om te scheiden niet overhaast gemaakt. Ziet u geen weg uit? Roep dan de hulp van een mediator in Amersfoort in. Zo weet u zeker dat de scheiding op rustige wijze verloopt en niet verandert in een vechtscheiding. Vechtscheidingen kennen immers alleen maar verliezers.

Financiële zaken goed geregeld met behulp van een mediator scheiding in Amersfoort

Wanneer u heeft besloten dat u gaat scheiden, moeten er allerlei dingen geregeld worden, ook financieel. De verdeling van alle goederen is afhankelijk van het feit of u in gemeenschap van goederen of op huwelijkse voorwaarden bent getrouwd. Heeft u een geregistreerd partnerschap? Ook daarvoor gelden diverse regels. De verdeling van eigendommen, schulden, pensioenen en andere zaken zijn lastig. Door een scheidingsmediator in Amersfoort in te huren worden deze zaken zo goed mogelijk geregeld. De mediator echtscheiding in Amersfoort weet feilloos de weg door allerlei procedures, rechtsgangen en andere juridische zaken. Mediation in Amersfoort begeleid u door alle lastige situaties heen, zodat geen van de betrokken partijen benadeeld wordt.

Kinderen, partneralimentatie, kinderalimentatie? De mediator in Amersfoort weet raad

Ook de regeling met kinderen, eventuele partneralimentatie en kinderalimentatie zijn soms lastig kort te sluiten. Dergelijke kwesties kunnen ervoor zorgen dat de gemoederen hoog oplopen, waardoor een echtscheiding soms verandert in een vechtscheiding. Door de hulp van een mediator scheiding in Amersfoort in te roepen is er een onafhankelijke partij bij de scheiding betrokken. De mediator in Amersfoort stelt de belangen van de kinderen centraal, waardoor de kinderen niet de dupe worden van de scheiding en de onderhandelingen over ouderschapsregelingen en alimentaties goed verlopen.

Huisvesting na een scheiding? De mediator echtscheiding in Amersfoort helpt u graag

Zijn alle dingen op financieel gebied, juridisch gebied en ouderschapsgebied geregeld? Dan wordt het tijd om te focussen op het regelen van gescheiden huisvesting. Huisvesting na een scheiding is een lastige kwestie. Allereerst moet er een keuze gemaakt worden tussen huren of kopen. In sommige gevallen is kopen een betere keuze, omdat kopen een permanente oplossing biedt. De scheidingsmediator in Amersfoort helpt je ook bij het vinden van de juiste woonplaats, zodat u zich zo snel mogelijk kunt focussen op het opbouwen van een eigen leven na de scheiding.

Contact opnemen met een mediator in Amersfoort

Gaan u en uw partner scheiden en wilt u dat de scheiding zo rustig mogelijk verloopt? Door de scheidingsmanager in Amersfoort in te huren worden de belangen van alle partijen behartigd, waardoor niemand wordt benadeeld. De mediator in Amersfoort bewaakt en bevordert de communicatie tussen alle partijen, zodat de scheiding zo goed en zo snel mogelijk geregeld wordt. Benieuwd geworden wat mediator scheiding in Amersfoort voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij helpen u graag.