Scheiding mediator in Almere

Scheidingsmediator in Almere

Op zoek naar een scheidingsmediator in Almere voor een goede afhandeling van uw scheiding? Dan bent u bij De Scheidingsmanager aan het juiste adres. Onze mediators in Almere zijn neutrale en onpartijdige bemiddelaars die ervoor zorgen dat uw scheiding op een goede manier afgehandeld wordt. Niet alleen wordt daarbij rekening gehouden met juridische en financiële aspecten, ook de emotionele kant wordt belicht. Wij staan voor u klaar om uw scheiding in goede banen te leiden.


Ron Teiwes

Beschikbaar in:
Provincie Flevoland (Almere, Lelystad, Zeewolde, Luttelgeest, Biddinghuizen, Swifterbant, Dronten, Rutten, Bant, Creil, Espel, Nagele, Ens, Marknesse, Emmeloord en Urk)
036-3030230 | 06-29472474

info@descheidingsmanager.nl

Ron is MFN register mediator en werkt op High Trust basis met de Raad voor Rechtsbijstand en kan daardoor in veel gevallen gesubsidieerde rechtshulp verlenen.

Mediation bij uw scheiding in Almere

U staat voor één van de meest moeilijke periodes in uw leven: u en uw partner gaan scheiden. Uiteraard brengt dat naast veel emoties ook juridische en financiële gevolgen met zich mee. Er zullen veel beslissingen genomen dienen te worden, waar u beiden achter dient te staan. Om dat in goede banen te leiden staat de scheidingsmediator in Almere voor u klaar. Wanneer u kiest voor De Scheidingsmanager, kiest u voor één vast aanspreekpunt. Deze mediator begeleidt u gedurende het gehele traject en kent uw situatie en wensen. Tevens kiest u met mediation in Almere voor rust en vertrouwen. De scheidingsmediator stelt zich onpartijdig op en behartigt de belangen van beide partijen, zodat u snel uw leven na de scheiding op kunt pakken.

De voordelen van een scheidingsmediator

Mediation is in veel gevallen een betere optie dan dure advocaten of notarissen. Niet alleen zijn de kosten vaak een stuk lager en kunt u deze kosten met z’n tweeën delen, ook houdt de mediator in Almere rekening met de emotionele kant van een scheiding. Zo worden niet alleen de juridische en financiële aspecten met u doorgenomen, maar bespreken we ook de emotionele kant. Samen komen we op die manier tot passende oplossingen en nemen we beslissingen waar allen achter staan. Andere voordelen van mediation bij uw scheiding in Almere zijn:

  • u staat centraal; er wordt goed naar u geluisterd
  • u heeft één vast aanspreekpunt in Almere en deze kent uw situatie en uw wensen
  • de scheidingsmediator voor Almere is neutraal en onpartijdig
  • met mediation kiest u voor een snelle afwerking van uw scheiding
  • uw mediator creëert rust en vertrouwen gedurende deze emotionele periode
  • het netwerk van De Scheidingsmanager is groot, wat contact met externe partijen makkelijk maakt

Met mediation bij een scheiding schept u rust en vertrouwen tijdens een emotioneel proces. Dat is prettig voor u en uw partner, maar zeker ook voor de kinderen indien deze bij het proces betrokken zijn. Er worden tijdens het mediation-proces alleen knopen doorgehakt waar u beiden achter staat.

Scheiden in Almere met een mediator

Het inschakelen van een scheidingsmediator in Almere is erg prettig wanneer u uw scheiding snel en vlot af wilt handelen. Communicatie tussen beide partijen is niet altijd makkelijk, maar met een mediator verloopt de communicatie vaak een stuk beter. Gedurende het gehele traject wordt u door één mediator begeleidt, zodat u uw verhaal niet steeds opnieuw hoeft uit te leggen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de verwachtingen en de werkwijzen. Tevens worden de kosten doorgenomen, zodat u weet waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over mediation bij echtscheiding of direct een informatiegesprek met De Scheidingsmanager in Almere aanvragen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.