Scheiden in Utrecht - Michelle van Bommel en Evelien van Elst

Scheiden in Utrecht - Michelle van Bommel en Evelien van Elst

Beschikbaar in:
Provincie Utrecht: De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Utrecht, Culemborg, Maarssen, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Woerden, Montfoort, Benschop, Lopik.
Provincie Gelderland: Culemborg, Beusichem, Geldermalsen, Beesd

043-8505855 I 06-42388899 I 06-52390369

Scheiden in Utrecht is de scheidingspraktijk van Michelle van Bommel en Evelien van Elst.

Wij zijn twee onafhankelijke, onpartijdige, MfN gecertificeerde mediators. Wij regelen jullie scheiding van A tot Z, we zorgen voor overzicht tijdens het soms ingewikkelde scheidingsproces en streven ernaar voor jullie allebei het beste resultaat te krijgen.

We also provide divorce mediation in English.

Als je getrouwd bent, samenwoont of een geregistreerd partnerschap hebt en je besluit uit elkaar te gaan, komt er van alles op je af. Er moet veel geregeld worden en vaak weet je niet waar je moet beginnen. Alles wat eerst vertrouwd was, valt weg en gaat plaats maken voor een nieuwe, soms onzekere toekomst.
En als jullie samen kinderen hebben, heb je daar natuurlijk zorgen over. Hoe gaan jullie samen straks de zorg voor de kinderen regelen? Je blijft tenslotte als ouders altijd met elkaar verbonden, ondanks dat jullie relatie geëindigd is.

In deze lastige en vaak emotionele periode, begeleiden Evelien en Michelle jullie stap voor stap in het scheidingsproces. In een aantal gesprekken worden alle zaken van A tot Z vastgelegd op juridisch en financieel gebied.

Jullie wensen en zorgen staan bij ons voorop en we hechten er als mediator veel waarde aan dat echtparen zich op hun gemak voelen tijdens onze gesprekken en een scheiding kunnen afronden op hun eigen tempo en op een wijze die goed bij hen past. Het is belangrijk om in deze turbulente periode op een specialist te kunnen bouwen, die je op een heldere en praktische manier zorgvuldig door deze periode heen leidt.

Evelien van Elst is een betrokken en toegankelijke mediator die jullie op pragmatische wijze door de scheiding heen helpt. Ze zoekt samen met jullie naar creatieve oplossingen en zorgt voor overzicht tijdens het soms ingewikkelde scheidingsproces.

Michelle van Bommel is naast scheidingsspecialist ook docent mediatonvaardigheden aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze beschikt over een groot inlevingsvermogen en ze zet zich voor de volle 100% voor jullie in. Jullie wensen en zorgen staan bij Michelle voorop. Michelle also provides divorce mediation in English. /p>