Sander Kroezen

Sander Kroezen

Beschikbaar in:
Provincie Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel

043-8505855 I 06-42388899 I 06-52390369

.... scheiden in Hoogeveen, scheiden in Meppel, scheiden in Steenwijk .... dan moet je bij Sander Kroezen De ScheidingsManager zijn!

Sander helpt u graag in een persoonlijke aanpak met uw scheiding!

Wie is Sander Kroezen?

Als scheidingsbemiddelaar is Sander projectleider tijdens de scheiding. Sander is deskundig en beschikt over een uitgebreide kennis op het gebied van fiscale zaken, hypotheken en verzekeringen. Iedere scheiding is anders en verdient een persoonlijke aanpak.

Tijdens het eerste vrijblijvende en gratis adviesgesprek met Sander vertelt hij u meer over de werkwijze, het scheidingsproces, wat er van u verwacht wordt en wat u van De ScheidingsManager mag verwachten. Ook wordt u geïnformeerd over de kosten van deze dienstverlening. De ScheidingsManager werkt met een vast tarief, zodat u van tevoren precies weet, waar u aan toe bent. Zo wordt u nooit geconfronteerd met een hoge rekening achteraf!

Het werkgebied van Sander als De ScheidingsManager zijn de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en de Kop van Overijssel.

Naast De ScheidingsManager is Sander een gediplomeerd adviseur op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële zaken. Hij heeft hierin een eigen onderneming: AK Hypotheken & Verzekeringen B.V. Door middel van een persoonlijke aanpak brengt Sander uw risico’s en situatie in kaart en aan de hand daarvan bemiddelt en adviseert hij in producten en diensten die bij u passen. Meer informatie hierover is te vinden op www.akhypothekenenverzekeringen.nl.

Waarom De ScheidingsManager?

De ScheidingsManager regelt alle zaken rondom een scheiding, inclusief de juridische afhandeling. De ScheidingsManager is een onafhankelijke partij voor scheidingsbegeleiding in Nederland. De ScheidingsManager B.V. is een landelijke organisatie met alle kennis en disciplines in huis om een scheiding op een vakkundige onpartijdige manier af te handelen.

Welke onderwerpen komen allemaal aan de orde bij een scheiding?

Vragen en problemen die op iemand afkomen bij een scheiding, maar ook bij het verbreken van een geregistreerd partnerschap of bij het beëindigen van samenwonen, zijn talrijk. Denk hierbij aan: alimentatie, pensioenen, vermogen, verzekeringen, verdeling van gezamenlijke eigendommen, een nieuwe woning kopen of huren, de juridische zaken en wellicht het belangrijkste onderwerp: de kinderen. Het ouderschapsplan verplicht scheidende ouders ertoe om een omgangsregeling te treffen. Het kind speelt de centrale rol in het ouderschapsplan. De ScheidingsManager bemiddelt als onafhankelijke partij bij de totstandkoming van een ouderschapsplan.

"Helaas zien wij nog vaak dat veel kinderen de dupe worden van de scheiding van hun ouders, terwijl we problemen op latere leefdtijd juist kunnen voorkomen, door bewuster om te gaan met problemen die zij rond de scheiding beleven."

Kortom: De ScheidingsManager overtuigt mensen ervan in goed overleg te scheiden. Dit leidt tot een soepeler verloop van de scheiding en betere communicatie tussen ex-partners, wat weer ten goede komt aan de ontwikkeling en opvoeding van de kinderen.