Ruud Serraarens

Ruud Serraarens

Ruud Serraarens

Beschikbaar in:
Regio West Brabant, de Zeeuwse en Zuid-Hollande Eilanden en Zuid-Holland
06 54395012

Ruud Serraarens is MfN- registermediator/familiemediator en rechtbankmediator en werkt op High Trust basis samen met de Raad voor Rechtsbijstand. Hij kan daardoor in veel gevallen op basis van gesubsidieerde rechtshulp werken.

Uw scheiding geregeld van A tot Z

Door mijn ervaring met meer dan 600 scheidingen ben ik bekend met de emotionele, financiële, fiscale en juridisch aspecten. Een scheiding is een emotionele gebeurtenis. Zeker voor de kinderen. Het is daarom belangrijk om duidelijke, rechtvaardige en houdbare afspraken te maken zodat beide partners weer aan een nieuwe toekomst kunnen bouwen. En in ieder geval goede afspraken voor de kinderen want "kinderen scheiden niet".

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De klik en het vertrouwen zijn van wezenlijk belang. Ik leg het traject van de scheiding volledig uit en nadat er akkoord is gaan we aan de slag. Na een zorgvuldige inventarisatie stel ik het ouderschapsplan, het echtscheidingsconvenant en de alimentatieberekeningen op. Alles wordt volledig doorgesproken, jullie krijgen inzicht in het besteedbare inkomen na de scheiding zodat er geen losse eindjes meer zijn. En uiteindelijk start ik de rechtbankprocedure. Kortom, 1 aanspreekpunt voor de gehele scheiding tegen een vaste, scherpe prijs.

Na +600 scheidingen weet ik wat er speelt, het is een zware periode in je leven. Ik weet wat de valkuilen zijn maar ook welke oplossingen er voor handen zijn. Met mijn juridische en fiscale kennis kan ik op alle gebieden van waarde zijn.

Vaak hoor je dat echtscheidingen uiteindelijk op vechtscheidingen uitlopen. En dat schaadt de kinderen. Door mijn begeleiding lukt het jullie voor de toekomst goede afspraken te maken en dat is in het belang van jullie kinderen. Van echtpaar naar ouderpaar, nu en in de toekomst!