Ron Teiwes

Ron Teiwes

Ron Teiwes

Beschikbaar in:
Provincie Flevoland (Almere, Lelystad, Zeewolde, Luttelgeest, Biddinghuizen, Swifterbant, Dronten, Rutten, Bant, Creil, Espel, Nagele, Ens, Marknesse, Emmeloord en Urk)
 
043-8505855 I 06-42388899 I 06-52390369
Randstad 22 nummer 127 – 1316 BW Almere

Ron is MFN register mediator en werkt op High Trust basis met de Raad voor Rechtsbijstand en kan daardoor in veel gevallen gesubsidieerde rechtshulp verlenen.

Een scheiding is ingrijpend.

Een scheiding is een zeer ingrijpende gebeurtenis in iemands leven. Het verleden moet goed worden afgesloten en voor de toekomst moet er een solide basis worden gelegd. Hierbij is begeleiding van een specialist onontbeerlijk. Als mediator en ervaringsdeskundige heb ik mij sinds 2006 gespecialiseerd in het begeleiden van partners bij hun relatiebeëindiging. Mijn naam is Ron Teiwes en naast registermediator bij het MFN (Mediators Federatie Nederland) ben ik ook geregistreerd bij de High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand en kan ik in veel gevallen gesubsidieerde rechtshulp verlenen.

Minderjarige kinderen staan hoog op de prioriteitenlijst bij de echtscheiding. Het is van ongekend belang om het voor de kinderen goed te regelen. Tijdens de sessie worden de financiën geregeld en worden realistische en vooral haalbare afspraken tussen de ouders over de kinderen gemaakt waarbij de haalbaarheid van de afspraak zeer kritisch wordt bekeken.

Voor de financiële kanten van de scheiding maak ik gebruik van de kennis die ik heb verkregen uit de opleiding “Register Financieel Echtscheidingsadviseur”. Deze kennis zal ik aanwenden om ook de financiële kanten van de scheiding goed te regelen, zoals de woning, pensioenen, alimentatie, spaarpolissen, spaartegoeden en schulden.

Dit totaalpakket bied ik graag aan om jullie te begeleiden in het scheidingsproces met als doel om goede afspraken op papier te krijgen en jullie na afloop te laten zeggen “het was niet leuk maar we hebben goede afspraken gemaakt en kunnen elkaar nog recht in de ogen blijven kijken”. Om dit te kunnen bereiken zal er tijdens het kosteloos kennismakingsgesprek worden bekeken of de noodzakelijke klik er is om te komen tot een degelijke beëindiging van de relatie op een persoonlijke manier.