Roel Goessen

Roel Goessen

Beschikbaar in:
Omgeving Maastricht, Eijsden, Margraten, Gulpen, Wittem, Valkenburg aan de Geul, Meerssen, Vaals, Voerendaal, Kerkrade, Heerlen, Landgraaf, Sittard, Geleen, Beek LB, Beekdalen, Roermond, Venlo, Venray, Nederweert, Weert, Maasgouw, Helmond, Valkenswaard, Eindhoven, Limburg, Zuid-Limburg, Midden-Limburg, Noord-Limburg, Noord-Brabant.

06-52390369

Roel Goessen is MFN registermediator met familie-accreditatie en regelt uw scheiding van A tot en met Z.

Jullie willen scheiden en nu?

Eenmaal de beslissing genomen om uit elkaar te gaan dan moeten er een aantal belangrijke zaken worden geregeld. Dit kan een emotioneel proces zijn, waarbij zaken die voorheen zo vanzelfsprekend waren dat opeens niet meer zijn. Zekerheden worden onzekerheden terwijl je juist behoefte hebt aan die zeker- en duidelijkheid.

Van chaos naar overzicht en duidelijkheid

Onduidelijkheid over zaken zoals waar moet ik gaan wonen ? wat heb ik straks nog te besteden ? Hoe gaat het met de kinderen ? Hoe gaan we zorg verdelen ? Heb ik recht op (kinder)alimentatie ? Hoe moeten en kunnen we zaken verdelen ?

Mijn streven is om voor jullie rust en overzicht te creëren waarbij emoties ook een plek krijgen. Ik zorg ervoor dat jullie samen in staat zijn om afspraken voor de toekomst te maken ook als dat in eerste instantie lastig lijkt.

Ik begeleid jullie in het maken van afspraken over onder andere de omgang met de kinderen, verdeling van geld en huis, eventuele alimentatie en opgebouwde pensioenen. Ik focus op de zaken waarover jullie het eens zijn. Uiteraard zijn er ook zaken die wat lastiger liggen. Ik help jullie dan om met elkaar te kijken wat er voor nodig is om wel tot afspraken te komen. Streven is om uiteindelijk tot een gezamenlijke duurzame oplossing te komen die ook na de scheiding werkt. Je gaat immers uit elkaar maar neemt geen afscheid van elkaar.

Als Scheidingsmanager begeleid ik jullie bij de scheiding van A tot en met Z en ben jullie vast aanspreekpunt. Door mijn uitgebreid netwerk van specialiseten kan ik makkelijk en snel specifieke kennis inschakelen indien nodig. Samen behouden we regie over jullie scheiding. Jullie hebben geen dure advocaat nodig en een rechtbankprocedure regel ik.

Wat is mijn drive ?

Vanuit een enorm rechtvaardigheidsgevoel en geloof dat mensen in de basis goede intenties hebben probeer ik partijen weer tot elkaar te proberen zodanig dat ze tot gezamenlijke afspraken kunnen komen. Dat gaat niet altijd vanzelf en een onpartijdige en onafhankelijk derde helpt daarbij. Ik zorg ervoor dat jullie samen in staat zijn om afspraken voor de toekomst te maken ook als dat in eerste instantie lastig lijkt. Met name door mijn rust en vertrouwen kan ik een sfeer creëren waardoor een gezamenlijk constructief gesprek mogelijk is. De emoties krijgen een plek wat kijken naar de toekomst makkelijker maakt. Uiteindelijk kom je er samen beter uit.

Uniek

Een scheiding is geen broodje van de plank. Door jullie specifieke persoonlijke situatie en ieders eigen emotie is een scheiding telkens weer uniek. En dat vraagt en maakt een specifieke aanpak nodig. Is goede afhandeling is ook absolute noodzaak. Je wilt immers verder en niet telkens terugkijken op zaken die slecht of onvolledig zijn geregeld.

Wil je meer weten over mijn aanpak ? Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen ? Neem dan zeker contact op voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek. Bel 06 – 523 90 369 of mail roel@descheidingsmanager.nl