Klanten ervaringen

 

DOOR RALPH UIT H.

De scheidingsmanager heeft in alle opzichten waargemaakt wat ze zeggen en beloven op de site. Kundig, correct, eerlijk en duidelijk. Ik heb toch altijd het idee dat die advocaten alleen maar uren willen maken. Hier wisten we direct waar we aan toe waren. De scheidingsmanager heeft oprecht het doel om binnen de regels te streven naar een win-win situatie en dat is bij ons gelukt. We zijn Rob daar erg dankbaar voor!

DOOR RENE STIJNS

Wij zijn Rob Hirsch van De ScheidingsManager achteraf erg dankbaar voor zijn kundige en professionele begeleiding.

Eerlijk zegt dachten wij vooraf dat wij eigenlijk wel alles zelf konden regelen maar dat bleek zeker niet zo te zijn. Het is gewoon ontzettend moeilijk om de emoties uit te schakelen als je belangrijke zakelijke beslissingen moet nemen. De ScheidingsManager heeft ons daarbij goed begeleidt en geholpen. We konden daardoor voor ons de juiste keuzes maken zeker ook in het belang van onze kinderen!

DOOR SANDRA UIT ROERMOND

Wij hebben onze scheiding laten regelen door Rob Hirsch van de ScheidingsManager en ik ben erg tevreden over het proces en de gesprekken die we gevoerd hebben. Ik had samen met mijn ex-man al een aantal concepten opgesteld van de benodigde documenten zodat we het proces konden versnellen. Maar tijdens de gesprekken met Rob bleek dat we aan heel veel dingen niet hadden gedacht en dat ook een aantal zaken niet klopten. Het bleek allemaal niet zo eenvoudig te zijn als dat wij dachten. Ondanks dat de scheiding moeilijk is, voelt het goed om alles nu op de correcte en voor ons juiste manier te hebben geregeleld onder begeleiding van de ScheidingsManager.

Sandra uit Roermond, augustus 2012