John Bezema

John Bezema

John Bezema


Beschikbaar in:
Doetinchem, Duiven, Zevenaar, Arnhem, Varsseveld, Groenlo, Ulft, Aalten, Lochem, Ruurlo, Borculo, Vorden.

06-40619434
Gezellenlaan 12 – 7005 AZ Doetinchem, Tevens andere locaties beschikbaar, o.a Groenlo

John Bezema is een MfN gecertificeerde Familie Mediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Scheiden en mediation

Een scheiding na huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwonen is complex. Enerzijds zijn er veel vragen en onzekerheden over de financiële kant en tegelijkertijd is er de emotionele kant. Ik kan u daarbij helpen.

Tijdens de gesprekken komen zaken aan de orde als:

  • de kinderen
  • verdeling woning
  • verdeling polissen en spaargelden
  • verdeling pensioen
  • verdeling van alle overige zaken die gemeenschappelijk zijn.
  • afhandeling van zaken die niet gemeenschappelijk zijn (bijvoorbeeld een erfenis of schenking)

Stapsgewijs neem ik alle zaken met u door.

Alimentatie

De alimentatie wordt eveneens zorgvuldig met u besproken. In zijn algemeenheid wordt alimentatie berekend met behulp van de Tremanormen. Naast de berekening gaat het ook over wat u zelf redelijk acht en welke voorwaarden overeen gekomen worden naast het bedrag.

De kinderen

Heeft u kinderen? Samen stellen we een ouderschapsplan op. Het ouderschapsplan omvat allerlei onderwerpen waaronder de zorgverdeling, hoe je elkaar informeert, hoe om te gaan met wijzigingen,.. Wat hebben onze kinderen nodig om gelukkig te zijn?

Het proces

Naast dat ik oog heb voor uw praktische zaken zal ik u beiden zo goed mogelijk in het proces begeleiden. Inmiddels heb ik meer dan 500 scheidingen begeleid. Het gaat soms niet om de financiële waarde maar over "niet nog meer willen inleveren naast dat je de scheiding ook al niet wilde".. Met u beiden probeer ik de gesprekken zodanig vorm te geven dat alle belangen gehoord en gezegd kunnen worden.

Contact

Graag maak ik nader kennis met u in een vrijblijvend, gratis adviesgesprek. Bel 06-40619434 of mail naar info@zorgvuldigscheiden.nl