Gerard Koster

Gerard Koster

Gerard Koster

Beschikbaar in:
West Friesland en omstreken, onder andere: Hoorn, Enkhuizen, Venhuizen, Hoogkarpsel, Westwoud, Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel, Andijk, Wervershoof, Medemblik, Opmeer, Ursem, Obdam, Wognum, Wieringermeer, Wieringen, Schermer, Avenhorn, De Goorn, Berkhout, Spierdijk, Scharwoude, Oudendijk.
 
043-8505855 I 06-42388899 I 06-52390369
Westeinde 8, 1606 CZ Venhuizen (gemeente Drechterland)

Gerard Koster is ingeschreven in het Register Financieel Echtscheiding Adviseurs (RFEA) en het Register Erkend Financieel Adviseur (EFA).

Achtergrond

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Gerard Koster, geboren en getogen in West-Friesland. Na mijn opleiding Bedrijfseconomie aan de HEAO in Alkmaar ben ik in de financiële dienstverlening gaan werken. Ik ben begonnen bij een bank in Amsterdam. Daarna werd Alkmaar mijn werkgebied. Eerst bij een verzekeringsmaatschappij, daarna als financieel adviseur bij een intermediair. Sinds 2012 heb ik mij gespecialiseerd in de echtscheidingsbemiddeling, na succesvol te zijn afgestudeerd als echtscheidingsadviseur op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Naast echtscheidingsadviseur ben ik ook hypotheekadviseur. Dat blijkt in de praktijk de ideale combinatie, omdat in vrijwel iedere scheiding woning en hypotheek een speerpunt vormt. Door mijn kennis op beide gebieden verloopt een scheiding sneller en met veel minder ruis op de lijn. Mijn passie voor het omgaan met mensen kan ik met deze werkzaamheden prima vorm geven. Mensen goed adviseren over belangrijke (financiële) stappen in hun leven, dat is wat ik graag doe. Of het nu gaat om een echtscheiding perfect af te wikkelen, een hypotheek of beide gecombineerd; bij mij bent u aan het juiste adres!

Missie

Scheidingsbemiddelaar Gerard Koster helpt op een duurzame manier relaties te beëindigen zodat partners ook na de scheiding bereid en in staat zijn om in harmonie met elkaar om te gaan. Ik doe dit voor iedereen die zich bewust is van het feit dat een scheiding voor alle gezinsleden ook een nieuw begin is. Ik speel hiermee in op het groeiend besef dat respectvol uit elkaar gaan, met oog voor wederzijds belang, een voorwaarde is voor een nieuwe toekomst.

In mijn aanpak en benadering stel ik de mens centraal. Samen bepalen we de randvoorwaarden op basis waarvan we tot gemeenschappelijk afspraken komen. Deze afspraken leggen we vast in een overeenkomst waarin optimaal recht wordt gedaan aan de wensen van betrokkenen. In een onzekere periode bied ik de zekerheid dat het scheidingsproces in goede banen wordt geleid.

Geïnteresseerd in mijn diensten?

U kunt een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aanvragen. Dit gesprek kan plaatsvinden op mijn kantoor in Venhuizen of bij u thuis (voor een afspraak ben ik ook beschikbaar in de avonduren of op zaterdag!).