Gé Wasser

Gé Wasser

Beschikbaar in:
Beesel, Venlo, Peel en Maas, Leudal, Weert, Nederweert en Cranendonck, Horst aan de Maas, Venray, Deurne, Asten, Someren, Helmond, Gemert-Bakel, St Anthonis, Boxmeer, Cuijk, Bergen, Gennep, Mook en Middelaar, omgeving Nijmegen en Arnhem

06-14118530 | 085-401 7980De rode draad in het leven van Gé Wasser is het begeleiden van mensen in een moeilijke levensfase.
Door zijn agogische kwaliteiten, werk- en levenservaringen, is hij als geen ander in staat om van problemen tot oplossingen te komen.

In echtscheidingen gaat het -bij één of beide partners- vaak om ‘gelijk proberen te krijgen’. Bij Gé is het doel beter: hij wil zorgen voor een nieuwe stabiele situatie. Hij bereikt dit door zich eerst goed en onpartijdig te informeren, dan zicht en grip te krijgen op de echtscheidingssituatie. Hij heeft een scherp oog voor de verschillende (vaak tegengestelde!) belangen en ziet vervolgens oplossingen die de weg naar geluk openbreken. Als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn dan staan zij altijd centraal.  Zij hebben immers niet gevraagd om een scheiding en verdienen een goed en veilig thuis, bij één of beide ouders.

Gé Wasser is een sterke, onafhankelijke mediator die zich samen met de cliënt, met praktische en realistische doelstellingen, richt op diens toekomst. Hij schept duidelijkheid, brengt structuur, ontzorgt. Daarnaast kan hij ondersteuning bieden bij de emotionele verwerking  van een scheiding. Door zijn jarenlange werkervaring met cliënten die in een moeilijk parket zitten, weet hij als geen ander hoe zwaar een dergelijke periode kan zijn en dat tijdelijke extra steun soms noodzakelijk is.

Gé Wasser is ook sterk op het gebied van cijfers. Dit komt van pas bij bijvoorbeeld de verdeling van alle bezittingen en schulden. Hij kan financiële keuzes goed op papier onderbouwen zodat het cijfermatige voor de opdrachtgevers inzichtelijk wordt. Van hieruit zijn ze meestal zelf in staat  de juiste besluiten te nemen.
Ook werkt hij intensief samen met partners, waardoor kortingen bedongen kunnen worden en dus een groot deel van de scheidingskosten weer snel terugverdiend zullen worden.

Gé Wasser heeft een eigen kantoor in Venlo-Blerick en werkt tevens met huisbezoeken voor de regio Noord-Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland.

Uniek: Gé Wasser biedt ook B&B divorce www.benbdelaan.nl (scheiden met overnachtingen, zodat derden partijen minimale invloed hebben op de besluiten die er genomen worden en om mensen uit hun comfort zone te halen in het belang van de kinderen) U kunt een brochure hiervoor aanvragen via zijn email adres. Ook biedt Gé Wasser narratieve mediations toe (relatietherapie) voor diegene die nog niet toe zijn aan een scheiding, maar wel een samenlevingsvorm hebben die uit balans is.

Gé: Ik help u heel graag in uw specifieke scheidingssituatie en zorg dat u (weer) op een stabiele manier verder kunt met u leven.