Els Maane

Els Maane

Beschikbaar in:
Deventer,Olst-Wijhe, Heino, Dalfsen, Kampen, Zwolle, Lemelerveld, Ommen, Den Ham, Vriezenveen, Enschede, Haaksbergen, Markelo, Goor, Diepenveen, Bathmen, Enter, Zutphen, Apeldoorn, Heerde, Wierden, Almelo, Hengelo, Hellendoorn/ Nijverdal, Raalte, Rijssen/ Holten.

043-8505855 I 06-42388899 I 06-52390369

Els Maane is een MfN gecertificeerde Familie Mediator en van A tot Z dé hulp bij uw scheiding

Scheiden is een intensief proces

Afspraken maken en praktische zaken regelen. Een nieuwe woning zoeken. Hoe zit het financieel en heb ik recht op (kinder)alimentatie? Moet ik meer gaan werken? Ook zijn er kinderen die aandacht en zorg nodig hebben. Wie verzorgt hun na de scheiding en waar en wanneer? En hoe zorgen we dat beide partijen hier mee kunnen leven?

Mijn naam is Els Maane. Als Scheidingsmanager ontzorg ik u bij de scheiding . Daarbij gaan we samen aan de slag met bovenstaande vragen en dilemma’s. Ik ben uw vaste aanspreekpartner. Van A tot Z begeleid ik uw scheiding. Zo heeft u bijvoorbeeld geen dure advocaat nodig. Een eventuele rechtbankprocedure regel ik. Bovendien behouden u en ik samen de regie over uw scheiding.

Hiermee wil ik u écht verder helpen en ben ik oprecht betrokken bij uw situatie. Daar sta ik voor. Met mijn opleiding als mental coach ben ik tevens in staat de vinger op de zere plek te leggen. Ook bied ik hierbij mentale ondersteuning.

De kinderen

Heeft u kinderen? Samen stellen we een ouderschapsplan op met daarin duidelijke afspraken over de kinderen. Nu en in de toekomst. De kinderen staan voorop. Zij willen niet kiezen tussen de moeder of de vader.

Polissen

Die vervelende, ingewikkelde polissen legt u bij mij neer. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening is het voor mij eenvoudig deze te ontcijferen, te analyseren en u hierin de juiste weg te wijzen. Ik zorg voor inzicht en overzicht in alle zaken die geregeld moeten worden.

Samen zoeken we naar uitvoerbare oplossingen op o.a. de volgende gebieden:

  • de eigen woning;
  • financiën;
  • pensioenen.

Dit met als doel afspraken te maken. Afspraken waar beide partijen achter staan. Nu én in de toekomst. 

Uniek

Iedere scheiding is uniek en verdient een specifieke aanpak. Bovendien is een goede afhandeling absolute noodzaak. Beide partijen moeten immers verder kunnen. Doel is om nooit terug te hoeven kijken naar slecht of onvolledig geregelde zaken.

Graag maak ik nader kennis met u in een vrijblijvend, gratis adviesgesprek. Het is voor zowel u als mijzelf erg belangrijk een indruk te krijgen hoe ik u kan helpen in uw scheiding. Bel 06-20030963 of mail naar info@elsmaane.nl

Mijn werkgebied strekt zicht uit van scheiden in Zwolle naar de omgeving scheiden in Deventer, via scheiden in Enschede weer terug naar Hellendoorn/ Nijverdal.