Bert-Jan Vincent

Bert-Jan Vincent

Bert-Jan Vincent

Beschikbaar in:
Overijssel; Hengelo, Enschede, Almelo, Deventer, Zwolle. Regio Salland en Twente.
Gelderland; Zutphen, Lochem, Dieren, Borculo, Neede, Groenlo, Ruurlo. Regio Achterhoek.
Drenthe; Hoogeveen, Emmen, Coevorden. Regio Zuid-West Drenthe en Oost-Drenthe.
 
043-8505855 I 06-42388899 I 06-52390369

Een (echt)scheiding is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Uw leven staat op zijn kop.

De emoties, verdriet, boosheid, teleurstelling maken het er niet makkelijker op om helder te denken. En hoe moet het nu met de kinderen? Er moeten afspraken worden gemaakt over de woning, de onderhoudsverplichting naar de kinderen en naar elkaar. En hoe moet alles nu verdeeld worden? Wat zijn mijn rechten en verplichtingen?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Wij reiken u de hand en kennen de weg door het bos. Wij nemen u mee door het bos en vertellen u onderweg over de bomen die wij tegenkomen. Zo wordt het bos ook weer overzichtelijk en dat geeft rust. Uiteindelijk is het duidelijk waar u “Ja” of “Nee” tegen zegt en dat voorkomt problemen in de toekomst.

De scheidingsprocedure

Doorgaans hebben wij 5 sessies nodig om met u de gemaakte afspraken vast te leggen in een overeenkomst, de zogenaamde vaststellingsovereenkomst of convenant genoemd en eventueel een ouderschapsplan voor uw kinderen. De sessies plannen we gezamenlijk in met tussenpozen van 2 weken.

De overeenkomsten worden door onze advocaat ingediend bij de rechtbank. De rechtbank mag er 6 weken over doen om een beschikking af te geven. Indien u het beiden met de beschikking van de rechtbank eens bent dient de beschikking te worden ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand van de gemeente waar u bent gehuwd.

De scheidingsprocedure neemt ongeveer 4 maanden in beslag. Deze periode is minder indien u

  • Samenwonend bent
  • Geen kinderen heeft
  • Er minder sessies benodigd zijn

Wie ben ik

Scheiden in Company is opgericht door Bert-Jan Vincent. Bert-Jan is geboren en getogen in Overijssel. In de jaren waarin hij eigenaar was van een Financieel Advies Kantoor werd hem steeds vaker advies gevraagd rondom scheidingen. Zowel op financieel als op persoonlijk gebied. Om gedegen informatie te kunnen verstrekken is hij inmiddels opgeleid tot erkende echtscheidingspecialist, mediator en gecertificeerd Financieel Planner.

Heeft u vragen neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het verplicht u tot niets.