André Blanken

André Blanken

Beschikbaar in:
Ede, regio Veenendaal, Regio Wageningen, Regio Barneveld, regio Amersfoort, regio Nijkerk/ Putten, regio Harderwijk, regio Barneveld, Regio Apeldoorn, regio Arnhem, regio Nijmegen, Regio Tiel, regio Zeist en regio Utrecht.

043-8505855 | 06-42388899 | 06-52390369

Vlot en waardig scheiden met een scheidingsspecialist aan huis. Daar sta ik voor. U kunt gebruik maken van mijn specifieke financiële en juridische kennis, opgedaan na jarenlange ervaring in de financiële wereld. Met oog en gevoel voor de mens komt de materie en de emotie bijeen. Bel mij gerust voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Ik kom bij u aan huis in de regio Ede, regio Veenendaal, Regio Wageningen, Regio Barneveld, regio Amersfoort, regio Nijkerk/ Putten, regio Harderwijk, regio Barneveld, Regio Apeldoorn, regio Arnhem, regio Nijmegen, Regio Tiel, regio Zeist en regio Utrecht.

MfN registermediator, werkzaam voor de Raad voor Rechtsbijstand, High Trust kantoor, lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

Scheiden, wat nu?

U heeft de beslissing genomen, u gaat scheiden, maar waar nu? We starten met een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek bij u aan huis. Voor u makkelijk, er komt al genoeg op u af en alles om u heen gaat door. Ik zal u helpen om de rust en het overzicht te bewaren in deze complexe situatie. Iedere scheiding is uniek, er is er geen een hetzelfde. Ook uw scheiding is uniek, uw scheiding moet bij u passen. Ik ben een zelfstandig werkende mediator en begeleid uw scheiding van het begin tot het einde. U hoeft daarom niet op zoek naar een advocaat of zelf naar de rechtbank toe te gaan. Dit alles neem ik u uit handen en dat geeft u de rust en overzicht om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Werkwijze

Na de kennismaking behandelen we de diverse onderwerpen waar uw behoefte aan begeleiding. De onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn uw woning, uw auto, uw pensioen en niet in de laatste plaats de kinderen. Tevens maak ik voor u een alimentatieberekening zodat duidelijk is waarop u kunt rekenen. Hierbij maak ik inzichtelijk of u recht heeft op bepaalde toeslagen na de scheiding. Dit zorgt ervoor dat u beter weet wat u na de scheiding werkelijk kunt besteden. De afspraken die jullie maken leg ik vast in een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ik werk al jaren samen met een advocaat en dat zorgt ervoor dat ook dit deel van het scheidingstraject vlot kan worden doorlopen. De documenten worden door de advocaat ingediend bij de rechtbank. En de advocaat zorgt ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven in de burgerlijke stand. Kortom u wordt volledig ontzorgd in dit traject en dat maakt dat u meer ruimte heeft om weloverwogen besluiten te kunnen nemen.

De prijs

Nadat ik aan het eind van het kennismakingsgesprek kan inschatten hoe lang ik voor u aan het werk zal zijn, vertel ik u wat de vaste prijs is voor het gehele traject inclusief de kosten voor een advocaat en de rechtbank. Dat betekent dat u alleen betaalt voor waar u behoefte aan heeft. Misschien heeft u recht op een subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand. Die mag ik voor u aan vragen als u daar recht op heeft. Vervolgens staat niets meer in de weg om te kunnen starten.